https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Odette Lunettes

Wij zijn alvast verkocht!

WAUW: brillenmerk Odette Lunettes brengt een gouden montuur op de markt

Het brillenmerk van Eline De Munck is on fire! De collectie treedt buiten de landsgrenzen, krijgt er een aantal nieuwe monturen bij én Eline creëerde gewoon een 18-karaatversie van het model Paak. Wauwie!


Eline De Munck lanceerde in 2015 haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Haar eerste drie collecties zijn al een feit en de blondine denkt nog lang niet aan stoppen. Het brillenmerk zet namelijk zijn eerste stapjes over de landsgrenzen. Yep, vanaf nu kunnen ook onze noorderburen pronken met een echte Odette op hun neus. ‘Onze ambitie is om de brillen in 50 Nederlandse winkels te verdelen’, vertelt Eline. ‘Een grote droom, maar we zullen er alles aan doen om die te verwezenlijken.’ En wij zijn er zeker van dat onze andere buurlanden snel zullen bezwijken voor deze unieke brillen.

We zijn heel blij dat we vandaag kunnen vertellen dat we een officiële verdeler hebben in Nederland die mee in ons verhaal gelooft.

Bekijk het leven door een gouden bril


‘t Is eens iets anders. Eline stond afgelopen weekend op Silmo, de grootste brillenbeurs van Europa in Parijs. Daar stelde ze een aantal nieuwe monturen voor en met trots pronkte ze er met de unieke gouden limited edition van het model Paak. Het exclusieve montuur wordt maar honderd keer op de markt gebracht en bestaat uit 18 karaat goud. Hallokes!

‘We proberen altijd op zoek te gaan naar hoe we net dat verschil kunnen maken. Op deze gouden edition zijn we echt wel trots’, vertelt Bob Geraets, mede-oprichter van Odette Lunettes. De gouden Paak zal vanaf 14 oktober verkrijgbaar zijn in Vlaanderen.

En daar blijft het niet bij, want daarnaast breidt Eline haar collectie uit met vier nieuwe monturen voor mannen en vrouwen. De brillen zijn opnieuw vernoemd naar Amerikaanse oogartsen. Zo draag jij binnenkort misschien wel een echte Wilshire, Maloney, Caine of Curtis. Deze brillen zijn zowel in een optisch model als in een zonnebril te verkrijgen vanaf december. Hou dus zeker de webshop van Odette Lunettes in de gaten!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content