Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het zou weleens een van je favorieten kunnen worden.

Wat is AboutYou, het mysterieuze merk waarvoor je overal reclame ziet?

Op televisie, op Facebook, op Instagram: overal werden we de laatste weken en vooral dagen rond de oren geslagen met reclame voor AboutYou. Het enige probleem: uit de reclame bleek niet wát AboutYou net is. Vandaag is het merk gelanceerd, en het is een webshop die Zalando heel wat concurrentie kan aandoen.


 

AboutYou


Marketing done right: investeren in televisiespotjes die op de piekuren getoond worden, maar waarin niet duidelijk gemaakt wordt waarvoor je reclame maakt. Je mag er zeker van zijn dat de mensen over je merk zullen praten, zelfs nog voor het gelanceerd is. Dat is wat de Duitse online multibrandstore AboutYou deed voor hun Belgische lancering, en het heeft gewerkt. Wij waren héél benieuwd.

HELLO BELGIUM! Vanaf vandaag kun je ook in België bij ABOUT YOU shoppen ► http://aboutyou.shop/aVhz30fJZR7

Posted by ABOUT YOU on Monday, October 9, 2017


 

 

Zalando 2.0 of 0.5?


We konden het wel al opmaken uit de vele modieus geklede mensen in de televisiespotjes, maar AboutYou heeft dus alles met mode te maken. Eigenlijk is het een beetje een tweede Zalando, al zullen ze waarschijnlijk niet graag zo voorgesteld worden.

De webshop huist veel verschillende betaalbare en duurdere merken, waarvan velen overeenkomen met die op Zalando. De merkenlijst op die laatste is op dit moment wel aanzienlijk langer, al zal dat ook liggen aan het feit dat AboutYou pas in 2014 ontwikkeld werd. De shop heeft naast de meer dan 800 merken ook een eigen AboutYou-merk. Net als op Zalando, vind je op AboutYou kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen.

https://www.instagram.com/p/BZ_aOvFFHzd/?taken-by=aboutyou_be

 

Wat AboutYou anders maakt dan z’n landgenoot in de webshopwereld, is dat het zich richt op een jonge doelgroep en online shoppen persoonlijker en meer inspirerend wil maken. Bovendien zou AboutYou.be niet alleen een webshop moeten zijn, maar ook een platform waar jonge mensen interactie zoeken en zich kunnen amuseren.

Een leuke feature vinden wij alvast de ‘Outfits’-pagina. Daar vind je outfitfoto’s van enkele fashionable influencers of BV’s. Per persoon kan je op de verschillende outfits klikken en ze onmiddellijk shoppen op de site. Ideaal voor meisjes die veel last hebben van combinatiestress! Als Tiany Kiriloff het zo draagt, zal het wel goed zijn, nietwaar?

Outfits


Outfits


Outfits


[td_smart_list_end]

Het Duitse bedrijf zet heel hard in op influencers, want we zagen vandaag al verschillende posts verschijnen over het merk. Onze favoriet moet deze van Average Rob zijn. Hoe dan ook, je mag er zeker van zijn: je zal de komende weken niet naast de nieuwe shop kunnen kijken. Welkom AboutYou!

https://www.instagram.com/p/BaB8QGJBbis/?taken-by=averagerob

Oh ja, nog iets wat AboutYou momenteel anders maakt dan Zalando: ze geven 40% welkomstkortingen! If you need us, we are scrolling away.

Meer shopplezier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '