https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Joost Govers voor Flair

Onze visagist Paul onthult zijn vakgeheimen.

Flairvisagist Paul: ‘Dure producten zijn niet altijd beter. Mijn favoriete mascara kost nog geen € 3,50!’

Dat er niets boven een geslaagde make-over gaat, weten we bij Flair als geen ander. Doorheen de jaren gaf ons mode- en beautyteam meer dan 2000 lezeressen een nieuwe look. Speciaal voor jou verklappen ze hun grootste vakgeheimen. Vandaag aan de beurt: visagist Paul.

1. Trends komen en gaan


Trends komen en gaan, maar sommige looks zijn blijvers: naturelle make-up in nudetinten, matte rode lippen en simpele zwarte eyeliner.

2. Connect the dots


Vind je eyeliner aanbrengen moeilijk, zet dan eerst puntjes en verbind die. Dat maakt het een stuk makkelijker.

3. Partyproof lippen


Rode lippen zijn een instant transformer. Moet je van je werk naar een feestje? Een lippenstift in je tas is genoeg om je look partyproof te maken.

4. Duur is niet altijd beter


Dure producten zijn niet altijd beter. Mijn favoriete mascara – Lash Princess van Essence, die te koop is bij de drogist – kost nog geen € 3,50!

5. Water, de rest komt later


Een goedkope verstuiver met mineraalwater – ook te koop bij de drogist – fixeert je make-up even goed als een dure settingspray.

6. Vaseline for the win!


Nog zo’n bespaartip: vaseline werkt uitstekend als highlighter en ziet er ultranaturel uit. Bovendien kan je héél lang verder met één pot.

7. En-én-generatie


Vaak wordt gezegd dat je moet kiezen tussen een accent op de ogen of eentje op de lippen, maar dat klopt niet altijd. Wie voldoende zelfvertrouwen en make-upskills heeft, kan gerust voor een combo gaan.

8. Eentje is beter dan geentje


Als je bang bent van kleur, begin dan eens met één kleuraccent, bijvoorbeeld in de vorm van felle eyeliner. Heel hip, trouwens.

9. Smossen mag!


Kan je moeilijk binnen de lijntjes kleuren? Kies dan voor stained lippen door lipstick met je vinger aan te brengen of gebruik je lippenpotlood als lippenstift. Dat laatste is makkelijker aan te brengen en blijft ook langer zitten.

10. #YOLO


Als ik één ding heb geleerd uit al die make-overs, dan wel dat de gemiddelde Belg erg braaf is op make-upvlak. Mijn belangrijkste advies is dus: durf te experimenteren. Make-up is afwasbaar, have fun!

Nog meer beauty:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content