Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En je ogen zien er meteen ook groter uit.

VIDEO: snelle make-uptips om vermoeide ogen om te toveren tot een frisse blik

Wanneer je opstaat met een vermoeide blik en gezwollen ogen, kan het vaak lang duren voor je er echt wakker uitziet. Gelukkig kan je valsspelen met make-up. Charlotte toont je in een nieuwe tutorial welke simpele trucjes je kan toepassen rondom je ogen om die meteen groter te laten lijken.


Een halfuur ijskoude theelepeltjes onder je ogen houden, je gezicht wassen met ijswater in de plaats van kraantjeswater, komkommers of theezakjes op je ogen leggen... Er zijn tal van manieren om je ogen te doen ontzwellen, maar als je op het punt staat om naar je werk of naar school te vertrekken, heb je daar helaas geen tijd voor.

Snelle en efficiënte hulpmiddeltjes die je er meteen wakkerder doen uitzien, dát heb je nodig. Thank god for make-up, toch? Een lijntje op je onderste wimperrand kan, maar dan niet met een pikzwart oogpotlood. Wat mag wel? Lichte tinten en oogschaduw met lichtreflecterende deeltjes. Charlotte vertelt je wat, waar en hoe in een nieuwe tutorial.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze producten gebruikt Charlotte in de video:

Wit oogpotlood – € 12 – & Other Stories.

Eye Shadow ‘Nylon’ – € 13,50 – MAC.

Bruin oogpotlood – € 2,50 – Kiko.

Haute & Naughty Lash Mascara – € 24 – MAC.


 

Bekijk meer tutorials:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '