Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Dior Makeup

Topmodel Bella Hadid zweert bij deze langhoudende lipstick van Dior

Een leuke lipstick in een fel kleurtje is de ideale manier om jezelf een zomerse look te geven, maar we hebben alleen geen zin om onze lippen continu bij te stiften. Enter: de Dior Addict Lip Tattoo, de eerste gekleurde inkt die muurvast blijft zitten. 

Topmodel Bella Hadid is alvast fan van de Lip Tattoo van Dior en wij begrijpen he-le-maal waarom. Er zijn vier verschillende kleuren die er stuk voor stuk prachtig uitzien. Twijfel je nog? Ga dan net zoals Bella voor de tint Cherry 761, een universele kleur die iedereen goed staat. Handig!
 

Nog een reden waarom wij fan zijn van dit lipproduct? De lippenstift blijft extreem lang zitten, zelfs als je eet of drinkt blijft ‘ie perfect op zijn plek zitten. Toch voelt het product heel natuurlijk aan en geeft hij een stralende finish aan je lippen.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_nX08qpsQ50s][/sm-rambla-embed]
 

Last but not least: dankzij de vorm van de applicator kan je het product makkelijk aanbrengen. Ja, ook als lipstick-newbie! Als je de Lip Tattoo aanbrengt, merk je ook het vleugje menthol op. Dit geeft meteen een verfrissend effect, ideaal voor op een warme zomerdag.
 

De Dior Addict Lip Tattoo is nu beschikbaar bij de parfumerie en voor een exemplaar betaal je €34,59.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '