Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ketut subiyanto via Pexels

Maagden zijn gevers.

HOROSCOOP: dit is volgens het sterrenbeeld van je bedpartner jullie ultieme sekshandleiding

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Een first date? Pols meteen even welk sterrenbeeld je potentiële bedpartner heeft. Dat zegt namelijk veel over zijn/haar persoonlijkheid en dus ook over wat die persoon het liefst heeft in de slaapkamer.

Perfect weten of aanvoelen wat de ander wil in bed is een van de geheimen van goede seks. Alleen is dat niet altijd zo simpel. Gelukkig bestaan er handleidingen, zoals ‘The Celestial Sexpot’s Handbook’ van astrologe Kiki T. Of je nu een believer bent of niet... alles voor de goede seks!

Ram (21 maart t.e.m. 20 april)

Je bedpartner wil het liefst snelle en zelfs een beetje ruwe seks. Probeer eens een uitdagendere positie. Wat je ook doet, geef je partner het gevoel dat hij/zij de controle heeft.

Stier (21 april t.e.m. 21 mei)

Houdt van sensuele en langzame seks. De klassieke missionarishouding, daar is voor veel Stieren niets mis mee.

Tweelingen (22 mei t.e.m. 21 juni)

Het zijn de meesters van het vluggertje. Probeer een staande positie waarbij je bedpartner je aankijkt en jij hem/haar tegen de muur drukt. Tweelingen zal niet weten waar hij/zij het heeft!

Kreeft (22 juni t.e.m. 23 juli)

Die zijn vaak een beetje besluiteloos. De ene keer willen ze het ruw, de andere keer sensueel. Wat er ook gebeurt, ze vinden het fantastisch als jij ‘on top’ zit.

Leeuw (24 juli t.e.m. 23 augustus)

Woehoew, je hebt een romantische vis aan de haak geslagen! Kaarsjes, satijnen lakens... dat heeft hij/zij het liefst. Lig gezellig lepeltje-lepeltje want deze bedpartner wil jou het liefst overal voelen.

Maagd (24 augustus t.e.m. 23 september)

Dit zijn gevers. Ga op je rug liggen met je benen in de lucht als een V. Zo kan je hem/haar laten pronken met zijn/haar talenten.

Weegschaal (24 september t.e.m. 23 oktober)

Ze hebben geen sterke voorkeuren en zijn dus de makkelijkste in bed. Ze passen zich aan elke positie of aan elk standje moeiteloos aan. Met Weegschalen kan je gerust eens ‘next level‘ gaan. Geen standje dat hij/zij niet aandurft!

Schorpioen (24 oktober t.e.m. 22 november)

Ze willen veel contact, vooral veel oogcontact. Gedeelde blikken zijn part of the game. Doggy style vinden ze fantastisch, zeker als je je halverwege onverwacht een beetje draait zodat je hem/haar in de ogen kan kijken.

Boogschutter (23 november t.e.m. 22 december)

Ze schamen zich niet en houden van de zotste en meest impulsieve voorstellen. Hou je van seks in het openbaar? Dan heb je je match gevonden. Seks voor het raam? He/she likes it!

Steenbok (23 december t.e.m. 20 januari)

Een beetje spanking, een beetje vuile praat.... Dat prikkelt hem/haar! Steenbokken hebben graag de controle. Doggy style is hun favoriete standje.

Waterman (21 januari t.e.m. 18 februari)

Het mag lekker speels! Heb je een vibrator in huis? Aarzel niet om hem boven te halen.

Vissen (19 februari t.e.m. 20 maart)

Vissen zijn goed in het lezen van lichaamstaal. De seks is dan ook meestal echt goed, net omdat Vissen precies weten wat ze willen en wat jij wil. Ze houden ook van rollenspellen. Tijd om die cowboyhoed nog eens boven te halen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '