Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Taras Chernus via Unsplash

Samantha droomt van telefoonseks.

‘Ik aarzel geen seconde en begin met mijn vrije hand over mijn borsten te strelen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Samantha (24) heeft een prille langeafstandsrelatie. Ze wordt helemaal wild van mannen in een soldaten-uniform en droomt weleens van haar eerste keer telefoonseks.

De soldaat

Het is 1916. Nu er nieuwe elektrische leidingen aan het landhuis zijn toegevoegd, hebben we eindelijk ook een persoonlijke telefoonlijn. Eén toestel staat in de woonkamer, het andere mocht ik in mijn slaapkamer zetten. Sindsdien heb ik de kamer niet meer verlaten, in de hoop dat Jim mijn brief heeft ontvangen en me opbe... TRING, TRING! ‘Ja!’ juich ik luid als de telefoon ook echt begint te rinkelen.

‘Hallo, ten huize Smits. Met wie spreek ik alstublieft?’ ‘Samantha? Ben jij dat, mijn geliefde?’ klinkt een bekende mannenstem door het apparaat. Uit pure opwinding begin ik op en neer te veren op het bed. ‘Oh Jim, oh Jim!’ gil ik in de speaker, en ik barst haast uit mijn vel van enthousiasme. Al ruim zeven maanden zit mijn lieve Jim in de Westhoek en zit ik thuis angstig en ongeduldig op zijn terugkomst te wachten. ‘Wat ben ik opgelucht dat ik je hoor!’ ‘Oh Samantha, oh Samantha’, zucht Jim door de telefoon.

‘Maar ik heb helaas niet veel tijd’, gaat hij verder. ‘Je moet mij en het vaderland helpen. We hebben heel dringend zijde nodig, voor een geheim wapen tegen de vijand.’ ‘Zijde? Wat moet je in de oorlog met zijde?’ vraag ik verbaasd. ‘En vooral: van mij? Ik heb helemaal niet zoveel zijde. En wat ik heb, is eerder klein uitgesneden.’

‘Hoe klein dan, mijn lieve Samantha?’ vraagt Jim. Zijn stem klinkt plots heel diep. Ik denk even na. ‘Ik heb een zijden kamerjas. En een negligé...’ ‘Dat is perfect’, juicht Jim. ‘Dat moeten we hebben.’ ‘En er is natuurlijk ook nog mijn beha en mijn onderkleding’, bedenk ik hardop. Ik hoor Jim door de telefoon slikken. ‘Welke maat is je beha intussen, mijn lieve Samantha?’ Tja, dat weet ik eigenlijk niet vanbuiten. ‘Wacht’, stel ik Jims geduld op de proef. ‘Ik knoop mijn overhemd los en controleer de maat.’ Trots als een gieter antwoordt hij: ‘Het vaderland zal je diensten waarderen, lieve Samantha.

Ik leg de telefoon even op het nachtkastje, knoop mijn hemd los en trek het uit. Dan sta ik recht en doe ik hetzelfde met mijn strakke, kniehoge rok. Mijn onderkleding is eigenlijk een beetje te klein, dus sta ik nu in mijn kamer in mijn blote armen, benen en zelfs een stukje van mijn blote achterwerk. ‘Ben je er nog, Jim?’ vraag ik aarzelend als ik de telefoon weer vastneem. Hij antwoordt bevestigend. ‘Ik denk dat mijn onderkleding te klein zal zijn. Ik kan zelfs een stuk van mijn billen zien.’ De stem van Jim slaat even door als hij vraagt: ‘Hmm, vervelend. Maar welke kleur heeft het dan? Want misschien hebben we er minder van nodig...’ ‘Zo wit als sneeuw’, antwoord ik. ‘En heel dun eigenlijk ook, want nu ik het koud begin te krijgen, komen mijn tepels erdoor.’

Pas als Jims hoestbui voorbij is, vraagt hij: ‘En nog belangrijker: hoe voelt de stof daar dan? Want wrijving is heel belangrijk voor mijn wapen.’ Ik aarzel geen seconde en begin voor het goed van het vaderland met mijn vrije hand over mijn borsten te strelen. Terwijl ik dat doe, kijk ik naar mezelf in de spiegel en merk ik dat ik het plots gloeiend heet krijg.

‘Warm’, stamel ik. ‘En, en, lekker.’ ‘En je slip?’ vraagt Jim ongeduldig. ‘Want als die nat zou zijn, zou het heel goed zijn als je dat vocht goed inwerkte. Dat zou me héél goed helpen om raak te schieten.’ Ik leg mijn hand tussen mijn benen en masseer mezelf door de stof van mijn slip. ‘Heel vochtig, Jim. En het lijkt ook op te zwellen. Is dat wel goed voor je wapen?’ vraag ik bezorgd. ‘Uitstekend!’ hijgt Jim in de telefoon, en slaakt dan een luide kreun. ‘Oh hemel, Jim. Ben je oké?’

Hij zucht: ‘Beter dan oké, lieve Samantha. Je hebt mij en het vaderland een bijzondere dienst bewezen. Ik zal mijn meerderen op de hoogte brengen van je gewilligheid en neem later weer contact met je op. Trek voorlopig alles maar weer aan. Het gaat je goed, mijn geliefde.’ Klik.

Je vindt elke vrijdag een nieuwe Happy Ending op onze website en in je Flair.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '