Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nataliya Vaitkevich via Pexels

Joske (28) droomt ervan zichzelf eens helemaal te durven overgeven aan het moment.

‘Hij drukt zich stevig tegen me aan en we beginnen passioneel te kussen’

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Joske (28) is sinds kort weer vrijgezel. Ze wordt helemaal wild van mannen die muziek spelen en droomt weleens van zichzelf helemaal durven overgeven aan het moment.

De pianoman

Ik leun tegen de zijkant van de vleugelpiano, omdat ik niet zeker weet of mijn loodzware benen me nog veel langer kunnen houden. Want hoe hartstochtelijker zijn vingers over de toetsen strelen, hoe meer moeite het me kost om mijn aandacht bij het slotlied te houden. Hij speelt niet alleen piano met zijn vingers. Hij doet het met zijn hele lijf, zijn hele wezen, zijn hele ziel. Onweerstaanbaar, vind ik het. Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd in mijn nek en spreid mijn armen wijd uit om de laatste noten uit mijn longen te persen.

Als ik met een zucht weer op aarde land, kijkt hij mij aan. Zijn blik jaagt een vlaag van opwinding door mijn lijf. Toch sla ik mijn ogen onmiddellijk neer en voel ik de verlegenheid alweer in me opkomen. Alleen als ik zing, durf ik uit mijn comfortzone te komen. Elk moment ervoor of erna blijf ik dat kleine, onzekere vogeltje van vroeger. Maar dat houdt hem niet tegen.

Hij staat recht, zet een paar vastberaden stappen in mijn richting en slaat zonder wat te zeggen zijn armen om mijn middel. Ik slaak een gil van verbazing als hij mij over zijn rechterknie zwiert en me zonder pardon begint te kussen. Op mijn mond. Mijn hoofd begint te tollen, mijn hart slaat een paar tellen over en alles om me heen vervaagt. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoezeer ik in dit moment wil blijven hangen, maar we staan op een podium, in het midden van een concertzaal met honderden applaudisserende toeschouwers om ons heen. ‘We want more! We want more!’ schreeuwen ze in koor.

Ik snak naar adem, om nog wat zuurstof over te hebben om dadelijk een bisnummer te brengen, maar mijn partner interpreteert de woorden van het joelende publiek heel anders. In plaats van me weer recht te trekken en terug achter zijn piano plaats te nemen, tilt hij me op. Er komt een hels lawaai uit de vleugelpiano als hij mij met mijn billen boven op de toetsen zet. Hij kijk hem verbaasd aan. Hij glimlacht ondeugend. ‘We moeten het publiek toch geven wat ze willen, schat?’ zegt hij. Voor ik goed en wel besef wat er gebeurt, duwt hij me achterover op de piano en begint elk stukje van mijn huid dat niet bedekt is door mijn gedrapeerde jurk te kussen. Een warme gloed vult mijn hele lijf.

‘W-w-wat doe je?’ stamel ik. Hij antwoordt: ‘Waar jij en ik al zo lang van dromen en wat we al veel eerder hadden moeten doen.’ Ik trek grote ogen, maar los ook een heerlijke kreun als hij zijn lippen in mijn hals zet en onweerstaanbaar lekker aan mijn huid begint te zuigen. Het zachte gesmak van zijn zuigzoen en mijn bijbehorende gezucht van genot galmt langs mijn microfoontje door de zaal. Het publiek reageert laaiend en ik kan haast niet geloven wat er gebeurt. Willen zij dit zien of horen? Willen zij dat ik me laat leiden door mijn gevoel? Ik sluit mijn ogen, adem diep in en uit en neem de meest gewaagde beslissing die ik ooit zal nemen in mijn leven: ik geef me over.

Ik strek mijn armen uit over de lengte van de piano, duw me met mijn voeten op het bankje op en trek dan mijn partner naar me toe. Die zit intussen op zijn knieën tussen mijn benen op het bankje en leunt met zijn bovenlichaam over me heen. Hij drukt zich stevig tegen me aan en we beginnen passioneel te zoenen. Onze tongen raken in elkaar verstrengeld. Onze lippen landen de ene keer mooi op elkaar, de andere er ver naast, omdat we veel te hartstochtelijk tekeergaan. Ik zucht, ik hijg, ik kreun en ik jammer en word alleen maar gekker van het horen van mijn eigen geluiden door de boxen in de zaal.

Samen met ons wordt ook het publiek steeds wilder. Als ik mijn ogen open en vanuit mijn ooghoeken door de concertzaal kijk, zie ik overal mensen kussen. Mannen en vrouwen, vrouwen en vrouwen, mannen en mannen. Iedereen kust. Gretig, onbesuisd, ongeremd. Alsof we een wereldhit brengen waarop iedereen zat te wachten en de hele zaal besluit om uit volle borst met ons mee te doen. Het is met stip het mooiste nummer dat we ooit ten gehore hebben gebracht.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '