Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Een orgasme van vijftien minuten?

De orgasmes die je in films ziet, zorgen vaak voor teleurstellingen in bed. Gebruik deze tips om samen tot nieuwe hoogtes te komen.

  • Voor een man je een killerorgasme kan bezorgen, moet je weten wat jou opwindt. Masturbeer dus, en vaak. Plan het in: vijf minuutjes voor het inslapen of als je net wakker bent. En geniet!
  • Maak een afspraak met je bedpartner: hij focust zich een kwartier volledig op jou, zonder verwachtingen van beide kanten. Je hoeft niet klaar te komen, het enige wat je moet doen is dit: jij ligt op je rug en buigt je benen, terwijl je je voeten tegen elkaar houdt. Je partner zit aan je rechterkant op minstens twee kussens en legt zijn rechterbeen over je lichaam, zonder dat hij er te veel druk op legt!
  • Geef aan wat je gevoeligste plekje is (dat ligt doorgaans op de 1-uurpositie als je clitoris een klok zou zijn). Laat de man gefocust superlichte wrijfbewegingen maken. Laat hem je zo licht mogelijk aanraken en met een constante snelheid dezelfde 1,5 mm beroeren. 
  • De druk op de clitoris mag niet groter zijn dan die van twee blaadjes papier. Stel je voor dat je de neus van je slapende vriend net genoeg kietelt om hem aan zijn neus te laten krabben, maar niet genoeg om hem te wekken.
  • Je hoeft geen showtje op te voeren om hem te plezieren. Dit gaat om jou. Dus: niet kreunen als je daar geen zin in hebt. Een blinddoek kan helpen om je minder bewust te zijn van jezelf.
  • Probeer niet te praten met elkaar, behalve om aanwijzingen te krijgen. ‘Hoger of lager?’ En: ‘Harder of zachter?'
  • Het is oké om achteraf seks te hebben, maar niet tijdens die vijftien minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '