https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy.com

6 applicaties die je libido meteen een boost geven

Je smartphone meenemen als je gaat slapen, is vaak niet zo goed voor je seksleven. Toch kan je gsm van pas komen onder de lakens, want met deze zes applicaties beleef je ongetwijfeld een hete nacht.


Voor een keertje mag je toch je gsm meenemen als je gaat slapen, maar dit keer niet om Facebook of Instagram nog een laatste keer te checken. Neen, dit keer gaan we een heel andere applicatie gebruiken…

1. 69 Positions


Ben jij de missionarishouding een beetje beu en wil je liever een ander standje proberen? Dan moet je deze applicatie een keertje downloaden. Net zoals wanneer je naar het weer kijkt, krijg je ook hier dagelijks een seksstandje voorgeschoteld.

Beschikbaar op iPhone.

2. Days Since I Had Sex


Vind jij het moeilijk om over seks te praten met je partner ? Dan kan een applicatie zoals deze hulp bieden. Via deze app kan je je lover een sexy berichtje sturen wanneer je hem mist of wanneer het al een tijdje geleden is dat jullie nog een stomende nacht beleefd hebben.

Beschikbaar op Android.

3. Between


Stuur jij graag sensuele berichtjes en foto’s naar je lief, maar wil je niet het risico lopen dat je schoonmoeder ze leest ? Dankzij de applicatie ‘Between’ kan je veilig aan sexting doen zonder dat iemand per ongeluk jullie gesprekken kan lezen.

Beschikbaar op iPhone en  Android.

4. I just made love


Doe jij het graag op originele plaatsen? Met deze applicatie kan je ideetjes opdoen en ze meteen ook aanduiden op een handig kaartje. In de cinema, op een verlaten parking of op het strand: wees inventief !

Beschikbaar op iPhone en Android.

5. Snake Love


Laat Netflix vanavond een keertje voor wat het is en probeer samen dit erotische spelletje eens uit. Veel spannender dan een aflevering van ‘Game of Thrones’!

Beschikbaar op iPhone.

6. Truth or Dare


Het spelletje ‘waarheid, durven of doen’ kent iedereen, maar er bestaat ook een iets pikantere variant. Via het spel kan je je partner nog beter leren kennen door hem enkele stoute vragen te stellen of door een leuke opdracht uit te voeren.

Beschikbaar op iPhone en Android.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content