Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De kale poes zal plaats moeten maken voor een gezellig winterdonsje!

AHA: een volle bos schaamhaar is weer helemaal hip!

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Maakt in jouw schaamstreek het kleinste haartje geen kans? Dan wordt het dringend tijd dat daar verandering in komt, volgens het Britse societymagazine Tatler althans. De kale poes zal plaats moeten maken voor een gezellig winterdonsje!

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat schaamhaar wel degelijk een functie heeft. Het beschermt de vagina én is bovendien niet onhygiënisch zoals velen verkeerdelijk beweren. Wel zouden we het kunnen begrijpen dat orale seks niet dagelijks op je lief z'n verlanglijstje staat als jij je schaamhaar niet af en toe (gedeeltelijk) verwijdert.

 

'Fuck it!', gillen celebs zoals de extravagante Miley Cyrus, Madonna en Lady Gaga, maar ook de niet zo extravagante Gwyneth Paltrow vindt een kale poes zó 2014. Een geschoren schaamstreek is volgens het magazine Tatler zowel bij vrouwen als bij mannen volledig passé.

 

Neem dus niet langer de moeite om een landingsbaan, een hartje, een vlindertje of een andere prachtige vorm in je schaamhaar te scheren. Laat de natuur de vrije loop! Als je hip en trendy wil zijn, tenminste.

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '