Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© picturequotes.com

7 dingen die alleen singles begrijpen

Single zijn is geweldig en heeft veel voordelen, maar soms is het ook een beetje vervelend. Zeker als je al een tijdje vrijgezel bent. Deze zeven dingen begrijp je alleen als je single bent.

1. Nog niemand gevonden?

Van je familie, vrienden en zelfs collega’s krijg je regelmatig de vraag of je nu al een lief hebt. En of je niet te kieskeurig bent... Terwijl je gewoon wacht op de juiste persoon en écht wel zelf weet wat je wil in een relatie.
 

2. Altijd alleen

Op een trouwfeest, een personeelsfeest, een familiefeest of als je met vrienden weggaat, je komt altijd en overal alleen aan. Als je geluk hebt, zijn er andere singles met wie je kan optrekken, maar anders moet je dus alleen tussen al die koppels staan. Joy. Waar is de bar?
 

3. Zelfstandig

Je hebt niemand die je kan helpen om die kast van Ikea in elkaar te steken, of om de vuilzakken buiten te zetten, of om de pot mayonaise te openen. Vervelend soms, maar hey, je bent tenminste een zelfstandige vrouw die van aanpakken weet!
 

4. Vijfde wiel

Elke single is ooit al minstens één keer het vijfde wiel aan de wagen geweest. Je spreekt af met een vriendin, en zij brengt haar lief mee. Je vriendin probeert je wel te betrekken, maar eigenlijk plakt ze heel de tijd aan haar vriend. Jij vraagt je ondertussen af hoe lang twee mensen kunnen kussen zonder te ademen, en zweert in stilte dat jij je toekomstig lief altijd thuis zal laten als je met een vriendin op stap bent.
 

5. Vrijheid

Doen wat je wil, zonder rekening te moeten houden met iemand. Dat is echte vrijheid. Je vriendinnen die een relatie hebben, zijn soms stikjaloers op je. Want jij kan een avondje helemaal alleen een filmpje kijken of een pot ijs opeten zonder gezeur aan je hoofd. En flirten met die knappe collega natuurlijk.
 

6. Eenzaamheid

Heel soms voel je je een beetje eenzaam. Dan wil je ook een man om mee te knuffelen onder een dekentje of om een romantische wandeling mee te maken. Je vrienden zijn er altijd voor je, maar een lief is toch nog iets anders.
 

7. Koppelaars

Je vrienden en familie willen je maar al te graag koppelen aan de eerste de beste man. En ze geven je constant tips over hoe je een lief kan vinden. De eerste keer is het nog grappig, daarna wordt het gewoon irritant.

* Lees hier waarom single zijn echt wel leuk is.
* En deze dingen zeg je best niet tegen singles.
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '