Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Hoe navigeer jij je door een liefdesleven waarin meerdere mensen de hoofdrol spelen?

OPROEP: Ben jij verliefd op meerdere mensen?

Annelies Hart

Veel mensen dromen ervan om de liefde van hun leven te vinden. Alleen kom je soms niet één, maar twee ideale matches tegen. Tegelijkertijd dan nog wel! Ben jij polyamoureus, of monogaam maar wel verliefd op twee personen? Dan delen we graag jouw verhaal.

Dat het psychologisch gezien mogelijk is, weten we ondertussen. Verliefd zijn op twee mensen tegelijk is dus helemaal niet zo zeldzaam als je zou denken. Al zijn er altijd twee kanten aan het verhaal. Ben je polyamoureus en sta je open voor meerdere intieme verbindingen op hetzelfde moment? Of ben je monogaam en botste je tijdens het daten op twee potentiële datingpartners die je hart sneller deden slaan?

Wij zijn op zoek naar mensen die zich al eens in deze situatie bevonden, of nog steeds bevinden, en hun verhaal willen delen. Hoe navigeer jij je door een liefdesleven waarin meerdere mensen de hoofdrol spelen?

Vertel jij graag (anoniem) je verhaal? Stuur dan een mailtje naar annelies.hart@flair.be, met je leeftijd en je verhaal in enkele zinnetjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '