https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram @tinymoron

MUST FOLLOW: 9 ironische Instagramaccounts die je helpen om je break-up te vergeten

Jolien Meremans

Hoewel we na de zoveelste pijnlijke break-up in de meeste gevallen kunnen rekenen op onze ouders en vrienden, is er ook zoiets als een beetje te veel medelijden krijgen. Ben jij die ‘ander en beter, sneller en heter’ of ‘hij is het huilen niet waard’ ook meer dan beu, maar heb je toch nood aan een beetje morele steun? Dan komen deze negen grappige Instagramaccounts misschien wel als geroepen.


Je hebt helemaal geen therapeut of beste vriendin nodig om je over je relatiebreuk heen te helpen. Open gewoon Instagram en gier en giechel erop los bij enkele hilarische posts die je eraan doen herinneren wat voor ’n strong and independent iemand je bent, ook zonder een lief aan je zijde. Wij zochten alvast naar de tofste Instagramaccounts en enkele van hun meest ironische en opkrikkende posts. You’re welcome!

1. @bymariandrew


Voor haar hilarische illustraties haalde de cartooniste Mari Andrew inspiratie bij haar eigen stukgelopen relaties. Ze keert terug naar de dating scene en deelt daar bijzonder herkenbare tekeningen en quotes over.

2. @tinymoron


Met haar illustraties op @tinymoron probeert de 25-jarige Darya iedereen die een relatiebreuk achter de rug heeft een hart onder de riem te steken. Haar tekeningen zijn doordacht, grappig én herkenbaar.

3. @awardsforgoodboys


Op het Instagramaccount @awardsforgoodboys deelt de auteur Shelby Lorman illustratieve ‘awards’ uit aan mannen die hun relatie verkeerd aanpakken. Zei jouw ex ook dat hij ‘anders en veel serieuzer’ was dan je vorige vriendjes? Volgen die handel!

https://www.instagram.com/p/B2E1tKChEav/

https://www.instagram.com/p/B0bceF6hcjn/

https://www.instagram.com/p/B0T1l_4BXYK/

4. @reductress


@reductress is een hilarisch feministisch Instagramaccount waarop headlines van kranten en magazines in een vrouwelijk en humoristisch jasje worden gestoken. Bye bye, ldvd!

5. @alex_elle


De wellnesscoach Alex Elle is de maker van een verdomd goed Instagramaccount om te volgen wanneer je hartzeer hebt. Het account is minder humoristisch en lijkt een beetje weg te hebben van een korte therapiesessie mét inspirerende citaten.

6. @bodeburnout


De illustraties en quotes van Jodie Langford geven je het gevoel dat je met een slimme, eerlijke en ietwat feministische vriendin aan het communiceren bent. Langford herinnert je er onder andere aan dat je ex een eikel was en dat geile sms’en als vergeldingsactie zelden een goed idee zijn.

7. @textsfromyourex


Zoals de naam al doet vermoeden, verzamelt het Instagramaccount @textsfromyourex berichtjes die mensen van hun ex-lief ontvangen. Meestal smeken zij om een tweede kans of willen ze weten hoe het leven zonder hen is, en dat zorgt voor een heleboel hilarische antwoorden. Eentje om een voorbeeld aan te nemen!

8. @honestcouple


Ben je het beu om alleen maar kussende en gelukkige koppels op je feed te zien passeren nu je net een relatiebreuk achter de rug hebt? Dan is het misschien een goed idee om @honestcouple te volgen. De makers verzinnen brutale en hilarische captions bij foto’s van ‘gelukkige’ koppels. Je voelt je meteen een pak opgeluchter na het het zien van de posts, erewoord!

9. @hotdudesreading


Gewoon, omdat het kan en omdat je nu weer een heel happy single bent!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content