Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Van het vriesvak naar je schoenenkast!

ZIEN: Nike brengt exclusieve Ben & Jerry’s-sneakers uit (mét hip koeienprintje)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nu de zon volop van de partij is, is ook het ijsjesseizoen weer daar! En dat mag gevierd worden, aldus Ben & Jerry’s. Het populaire ijsjesmerk slaat voor de gelegenheid dan ook de handen in elkaar met Nike voor een chunky versie van de welbekende Dunk Low-sneaker. Het resultaat? Een kleurrijk ontwerp waarmee je ongetwijfeld de aandacht zal trekken. ?


Everyday is ice cream day, maar eens de zomerse temperaturen ons Belgenlandje bereiken staan we steevast om 16u voor de diepvriezer om een ijsje naar binnen te spelen. Dat gelukzalig gevoel kan je binnenkort trouwens ook creëren met een paar sneakers. Meet de Chunky Dunky: een limited edition-uitvoering van de Dunk Low-sneaker van Nike SB. Hoewel je deze klassieker normaal gezien in twee kleuren shopt, is de afwerking deze keer iets ongewoner en helemaal in lijn van Ben & Jerry’s bananenroomijs. Het Nike-logo, ofte de swoosh, kreeg een geel kleurtje, maar daar stopt het heus niet.

Kleurrijke flitsers


Ook de koeien die je op de iconische ijspotten terug kan vinden, kregen een prominente plaats. En laat koeienprint nu net zo hip zijn dit seizoen. De groene weilanden waarop de beestjes staan te grazen vervolledigen het kleurenpalet. Net zoals de helblauwe hemel. De Chunky Dunky is een echte trendy sneaker, want naast dat hippe koeienprint, krijg je ook nog flink wat tie-dye mee. Zowel de zool als de binnenvoering zijn voorzien van een gebatikte versie. Daarnaast zullen er in je schoenendoos ook verschillende veters zitten, zodat je je eigen touch aan je exclusieve schoen kan geven.

Het prijskaartje voor dit ontwerp? Dat zal rond de € 100 schommelen. Helemaal weg van deze bijzondere versie? Rep je dan vanaf 23 mei naar een van de geselecteerde Nike SB-retailers of via de SNKRS-app.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '