Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Een 12 weken-plan!

Zo geraak je terug in shape na je zwangerschap

Vorig jaar beviel ex-athlete Élodie Ouédraogo van haar eerste zoontje, Remus. Net als veel andere vrouwen wou ze zo snel mogelijk terug in shape geraken. Na drie maanden was Elodie alweer de sterke, gezonde vrouw die ze voor haar zwangerschap was. Nu deelt ze – gelukkig! – haar tips met de wereld in het nieuwe boek 'Reboot', dat ze samen met haar beste vriend en coach Wout Verhoeven schreef.

Met het boek 'Reboot. Fit na je zwangerschap.' kan je in drie fasen gedurende twaalf weken weer in shape geraken. De voormalige topatlete stelde samen met haar personal coach Wout een programma op om als kersverse moeder je oude kracht terug te vinden. Een haalbaar schema dat te combineren valt met een pasgeboren baby, tonnen luiers en slaaptekort.

 

Élodie heeft met dit boek het warm water niet uitgevonden, maar ze geeft wel medisch verantwoorde en haalbare tips. Geen grote geheimen, geen hypes en geen trends, maar praktische tips van een ervaren sportvrouw die in 2015 beviel van haar eerste zoontje Remus.

 

Bron: Elle.be

 

reboot boek Elodie Het boek is vanaf 17 mei verkrijgbaar bij de boekhandel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook

8 pregnant problems waarover zwangere vrouwen écht wel mogen klagen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '