Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BS0_5A1lXNy/?taken-by=theashleygraham" target="_blank">@theashleygraham</a>

'Be comfortable in your OWN skin'

Volslank model Ashley Graham gaat uit de kleren voor gewaagde fotoshoot

Ashley Graham heeft een maatje meer, maar dat houdt haar niet tegen om haar grote droom na te jagen. Het 29-jarige model werd eerder al het gezicht van Sports Illustrated, H&M en Michael Kors. Maar nu wil ze haar vrouwelijke vormen – inlusief striemen – aan de hele wereld laten zien in een gewaagde fotoshoot voor V Magazine. 

We love Ashley Graham. Het volslanke topmodel is het echt aan het maken in de modewereld. Ze liep al op verschillende catwalks, ze heeft gewoon haar eigen barbiepop, ze straalde al op verschillende covers en onlangs lanceerde ze haar eigen lingeriecollectie én boek. Kortom, she's killing it! 

 

Maar nu gaat Ashley nog een stapje verder. Tijdens verschillende fotoshoots worden de striemen van de modellen steevast weggewerkt en daar wil Ashley een einde aan maken. Speciaal voor V Magazine ging ze uit de kleren. De foto's werden in het zwart-wit gezet, maar voor de rest kwam er geen enkele bewerking aan te pas.  

Je mag je nooit schamen over je eigen lichaam.

'Dat is de belangrijkste les die ik van mijn mama heb geleerd', vertelt ze in het interview. En zo denken wij er ook over! 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '