Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Andrea Piacquadio via Pexels

Je hebt er maar één ding voor nodig!

Dankzij dit trucje ben je op één nacht tijd van die dikke puist af

Oh nee, je hebt morgen een date met die leuke jongen en er zit een stomme lelijke puist op je hoofd. HeeeeelpNo worries, door dit trucje (of je hem nu al opengekrabd hebt of niet) zie jij er ‘s morgens helemaal flawless uit.


Het enige wat je nodig hebt voor deze lifehack zijn blarenpleisters. Ja, je leest het goed, die rare doorzichtige dikke pleisters die je op je voet plakt als je een blaar hebt. In Amerika worden er namelijk speciale Nexcare acne patches verkocht en die bevatten hydrocolloïde, een stof die wondvocht, pus en bacteriën absorbeert. En joepie, deze stof zit ook in blarenpleisters!

Hoe werkt het


Allereerst knip je de blarenpleister op maat. Dus zorg ervoor dat de pleister net iets groter is dan je puistje. Zorg dat je alles goed reinigt en plak de pleister voor het slapengaan op het puistje. De volgende ochtend haal je de pleister er gewoon af en voilà! Er komt geen korstje op de plaats waar de pleister zat en je kan ook zien wat de pleister net geabsorbeerd heeft. Nóg een extra voordeel is dat je er niet aan kan prutsen, zo beschadig je de huid niet nog extra. Door de pleister komt er ‘s nachts ook geen vuil aan, win-win!

via GIPHY

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '