Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘De kans op een spannende date is groot.’

JAARHOROSCOOP 2023: eind mei hangt er liefde in de lucht voor de Weegschaal

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Weegschaal in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Je partner betekent in 2023 alles voor jou en vice versa. Daar komt niets of niemand tussen en dat geeft een veilig en prettig gevoel in een wereld waarin alles lijkt te veranderen. Als single kan je het moeilijk hebben alleen. Zeker tot mei, dan mis je iemand om je leven mee te delen. Eind mei hangt er liefde in de lucht en is de kans op een spannende date groot.

Job & studie

Je krijgt kansen om een leuke job of studie te vinden die werkelijk bij je past. Dan moet je wel de signalen kunnen zien die op je pad komen! Word je gedwongen ontslagen of zijn er reorganisaties, zie dat dan als een duwtje in de rug om eindelijk je droomjob of -studie te gaan zoeken.

Financiën

Op financieel vlak kan 2023 heel turbulent en onvoorspelbaar worden. Vermijd daarom impulsaankopen en zorg dat je aan het eind van de maand altijd iets overhoudt.

Gezondheid

Zorg dat je niet verzandt in gepieker, een valkuil voor jou als Weegschaal. Breng rust in je hoofd door meditatie, yoga of tijd voor jezelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '