Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Je mag vooral rekenen op een hete zomer.’

JAARHOROSCOOP 2023: het hart van de Ram staat in vuur en vlam

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Ram in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

In juli of augustus van dit jaar ziet het er top uit voor jou als single! Dan staat je hart plots in vuur en vlam voor een aantrekkelijk iemand. Je mag dus vooral rekenen op een hete zomer. Heb je een partner, dan verdwijnen de spanningen langzaam maar zeker uit je relatie. In januari kan het nog uitdagend tussen jullie zijn, daarna gaat het steeds beter. Rond maart vinden jullie elkaar helemaal terug.

Job & studie

Op het vlak van job en studie moet je helaas op onvoorspelbare wendingen rekenen. Er kunnen onverwachte ontwikkelingen plaatsvinden, waardoor je nieuwe keuzes moet gaan maken. Dat hoeft echter geen slecht teken te zijn. Wellicht is dat precies het duwtje dat je nodig hebt.

Financiën

Wanneer je van job verandert, kunnen je financiën er zeker op vooruitgaan. Dat is nog een extra voordeel van alle veranderingen die op komst zijn.

Gezondheid

Planeet Jupiter maakt je in 2023 fit, energiek en krachtig. Je bent ondernemend en gemotiveerd, en dat zorgt ervoor dat je meestal supergoed in je Rammenvel zit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '