Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tumblr

Je hebt al resultaat na twee weken!

Dubbele kin? Met deze simpele oefeningen ben je er zo vanaf!

We kennen het allemaal, die foto's waarop er ineens een major dubbele kin tevoorschijn komt en je naar de spiegel rent om te kijken waar die kin zich de hele tijd verstopt heeft. Wel, dat is nu verleden tijd. Wij vonden oefeningen die je dubbele kin doet verdwijnen in twee weken tijd. Echt!

Er is iets nieuws ontstaan in de technologiewereld, en nee het is géén gadget. Integendeel, het is een side-effect van het gebruik van die gadgets. Dokters en dermatologen noemen het de 'tech nek', te wijten aan het constant naar beneden kijken op je smartphone, laptop of tablet waardoor je verslapping van de huid en rimpels krijgt. Yep, zelfs op jonge leeftijd!

 

Een dubbele kin wordt niet langer geassocieerd met veroudering of overgewicht, nu zelfs gezonde jongeren zo'n 'tech nek' ontwikkelen. Wat wil je met én een laptop, én een smartphone, én een tablet? Als je je zorgen maakt over die lelijke rimpels en huidverslapping in je nek, check dan zeker de video hieronder. Er worden een heleboel gemakkelijke oefeningen getoond die je helpen bij het vormen van je kaaklijn en verminderen van je dubbele kin. Als je ze dagelijks doet, zou je al na twee weken resultaat moeten zien. En de oefeningen hebben nóg voordelen: je kan grotere bewegingen maken, je nek zal minder stijf zijn en je gezicht zal een natuurlijke facelift krijgen (bye bye, contouring). Uuuhm, wij zijn vijf minuutjes weg!

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_QZkEdPotnDE][/sm-rambla-embed]

 

Zag je deze oefeningen om je dubbele kin weg te krijgen uit de 80s al? Hilarisch!

Bang van die dubbele kin op de foto? Zo neem je selfies als een supermodel!

How to: je gezicht contouren en highlighten. Redactrice Charlotte legt het uit!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '