Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

Ze verloor de afgelopen maanden heel wat kilo's, maar enkele fans vinden haar nu 'te mager'.

‘Modern Family’-actrice Ariel Winter geeft bodyshamers lik op stuk

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ariel Winter (21), beter bekend als Alex Dunphy in de populaire serie ‘Modern Family’, viel de laatste tijd heel wat kilo’s af. Dat is helaas niet naar de zin van enkele van haar fans.


Ariel Winter vierde onlangs de 21ste verjaardag van haar beste vriend. Op Instagram postte de actrice een paar leuke foto’s van op het feestje, maar helaas waren enkele van haar fans niet in de feeststemming. Ze viseerden de slanke lijn van Ariel, die de afgelopen tijd heel wat kilo’s verloor, en beweerden dat ze nu ’te mager’ is.

https://www.instagram.com/p/BtIVJkAgdJS/

‘Geen plastische chirurgie’


‘Slappe borsten’, ‘Haar achterste is nu zo plat als een pannenkoek’ en ‘Waar zijn je vormen naartoe?’. Ze kreeg een stortvloed van gemene reacties over zich heen. Iemand zei zelfs dat ie het jammer vindt dat Ariel de boodschap uitdraagt dat je pas mooi bent als je aan jezelf laat werken. ‘Er is niets mis met eerlijk zijn en haar vertellen dat we haar mooier vonden voor ‘de verandering’. Ze was zo mooi voor ze in zichzelf liet snijden. Als deze reactie een meisje helpt om zich beter in haar vel te voelen zoals ze is, dan is het het waard.’

Ariel antwoordde op een heel diplomatische manier. ‘Ik apprecieer dat je meisjes wil helpen met zichzelf graag te zien, maar je brengt daarbij ook iemand (mezelf) naar beneden en dat is denk ik niet wat je wilde doen? Ik ging trouwens niet lang bij de plastische chirurg. Met die veronderstelling steun je vrouwen ook niet echt.’

De actrice kreeg eerder al commentaar op haar gewichtsverlies, wanneer bodyshamers haar verweten dat ze drugs nam om zo snel af te vallen. Ze reageerde toen dat dit kwam doordat ze overschakelde op andere medicijnen. Vroeger nam ze antidepressiva waardoor ze een aantal kilo’s bijkwam, maar ze kreeg nu een nieuwe soort dat haar metabolisme niet om zeep helpt. Een kilootje meer of minder, wij vinden dat Ariel er altijd fantastisch uitziet!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '