Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Calzedonia - Getty

En ze kosten je geen fortuin!

Deze 4 microtrends zal je binnenkort in élke kleerkast spotten

Chloë Foubert

Heb jij het budget niet om je hele garderobe volgens de laatste trends te updaten? Geen paniek, want enkele kleine details in je look kunnen net zo goed voor een oogverblindende outfit zorgen. Nog geen idee welke microtrend jij dit najaar in huis wil slaan? Wij lijsten ze maar wat graag voor je op!

Logomania is back


Uitpakken met dure designers en opzichtige logo’s was vroeger not done, maar dit najaar is een tikkeltje snobisme helemaal oké. Louis Vuitton en Gucci maakten ooit naam en faam met hun monogram en nu pronken ook budgetvriendelijke ketens met hun typerende emblemen. Is een jas of trui vol letters too much voor jou? Gooi je dan eerst op accessoires zoals een zwarte panty of een coole pet.

https://www.instagram.com/p/B3pbIiuFKI6/?utm_source=ig_web_copy_link

The Baguette


Nee, we hebben het hier niet over het brood waarmee Parijzenaren nonchalant onder arm over straat lopen. Wel, over de it-bag van het moment. The Baguette is eigenlijk een stukje erfgoed van het Italiaanse modehuis Fendi, maar dit najaar spotten we ook talloze lookalikes bij budgetvriendelijke ketens zoals Mango en Zara. Het accessoire geeft jouw herfstlook meteen die nostalgische nineties vibe en werkt zowel met een fancy jurkje als met een jeans die tot hoog in de taille reikt.

Arty farty


Nauwsluitende truitjes zijn onze ware helden bij koude temperaturen, maar ze krijgen vaak niet de eer die ze verdienen. Toch komt daar dit najaar duidelijk verandering in dankzij het ruime aanbod aan truitjes met kunstzinnige prints. Ze komen in gaasmateriaal, vormen een absoluut statement én zijn perfect om laagjes mee te creëren. Draag ze onder een mouwloos jurkje of stop ze gewoon netjes in je jeans met hoge taille: de mogelijkheden van deze microtrend zijn letterlijk ein-de-loos.

https://www.instagram.com/p/B2uHlyOIwVD/?utm_source=ig_web_copy_link

Koordje eromheen en klaar


Dat onze smartphone meer dan ooit met onze hand vergroeid is, staat als een paal boven water. Al durft ie toch al eens tegen de vlakte te gaan. Maar dit najaar komt er aan die onhandigheid definitief een einde, want modemeisjes vallen massaal voor de phone cord. Jawel, een eenvoudig koordje om aan je telefoon te hangen zodat je het vervolgens netjes om je hals kan gooien zoals een ketting. Je kan daarbij kiezen voor een stoer koord of romantische parels: aan jou de keuze!

Shop de microtrends


€ 19,99 – Mango

Shop de microtrends


€ 150 – Arket

Shop de microtrends


€ 30 – Monki

Shop de microtrends


€ 9,95 – H&M

Shop de microtrends


€ 7,95 – Calzedonia

Shop de microtrends


€ 32,95 – Shop Ateljé

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '