Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Ben Ritter

Gedaan met knoeien!

Met deze handige beauytool lukt je eyeliner élke keer

Het bedrijf dat de BeautyBlender heeft uitgebracht, komt nu met een nieuwe beautytool op de markt. Dat roze, eivormige sponsje zorgt ervoor dat je foundation flawless wordt aangebracht, maar binnenkort is ook je eyeliner on point. Met Liner.Designer, een plectrumvormige tool, teken je de perfecte wing.

Liner.Designer is vanaf maart verkrijgbaar bij Sephora en de tool kan je dus helpen om eyeliner aan te brengen. De beautytool heeft drie verschillende kanten en zo kan je meerdere looks maken. Hoe werkt het nu precies? Eerst ga je het voorwerp opwarmen met je vingertoppen. Dan druk je de zijde die je wil gebruiken bijvoorbeeld ‘Short Round’, ‘Straight-Laced’ en ‘Curvalicious’ op je huid.
 

liner designer
 

Ook kan je verschillende soorten eyeliner gebruiken zoals potlood, een vloeibare eyeliner of een geleyeliner. Om de Liner.Designer schoon te maken, kan je de tool gewoon afspoelen onder water. Bonus: je kan zo ook voorkomen dat er mascara op je oogleden komt en het kan helpen om je lipkleur perfect aan te brengen.

 

Liner Designer

 

Heb je ondertussen nog wat hulp nodig? Beautyredactrice Charlotte toont je hoe je eyeliner moet aanbrengen. Ook deze uitvindingen willen wij wel in ons bezit: spray-on nagellak en de Brush Pearl.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '