Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Voor zowel een everyday look als voor een date night.

Lily Collins’ make-upartieste uit ‘Emily in Paris’ verklapt welke lippenstiften Emily draagt

De kans is groot dat jij ‘Emily in Paris’ ondertussen al (verschillende keren) hebt uitgekeken. Ben jij ook zo’n fan van de serie en van de looks van het hoofdpersonage Emily? Lees dan vooral snel verder, want haar make-upartieste verklapte in een interview welke make-up de actrice in de serie draagt.


Niet alleen de outfits van Emily zijn ontzettend stijlvol, maar ook haar make-up is steeds on point in ‘Emily in Paris’. De kans om meer te weten te komen over haar beautygeheimen laten we dan ook niet liggen én het lijkt erop dat we geluk hebben. Recent verklapte actrice Lily Collins zelf wat haar favoriete look uit ‘Emily in Paris’ is en nu krijgen we ook wat inside information van haar make-upartieste Aurelie Payen. In een interview met Seventeen vertelde Aurelie namelijk welke lipstickleuren Emily droeg. Neem er alvast pen en papier bij!

 Make-up Emily in Paris


‘Voor de make-up overdag maakte ik vooral gebruik van roze tinten. Denk bijvoorbeeld maar aan een bruine lipstick met een rozige ondertoon, een hele diepe kleur roze of zelfs een beigeachtige tint. ’s Avonds mocht het dan weer wat dramatischer zijn en droeg Emily vooral roodtinten op haar lippen’, aldus Aurelie.

Voor Emily’s eerste dag in Parijs koos Aurelie voor een subtiel en neutraal kleurtje. Zo droeg Lily Collins ‘Whirl’ van M.A.C Cosmetics, een matte oudroze kleur, op haar lippen. Wanneer Emily op date ging in ‘Emily in Paris’ mocht het van haar make-upartieste iets zwoeler. Hier koos ze dan ook voor de kleur ‘M.I.KISS.’ van Charlotte Tilbury. Al wil je volgens de make-upartieste van Lily Collins tijdens een date vooral de aandacht op je ogen leggen door bijvoorbeeld een opvallend eyelinerlijntje te tekenen. Staat genoteerd, Aurelie!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '