Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Swishing op 15 november in Gent

Kleren ruilen!

Ken je het fenomeen Swishing? Swishing.be is aan haar 3de kledingruilevent toe! Opnieuw op een unieke nieuwe locatie met nog meer extra’s en een licht gewijzigd concept. Kies maximum 5 stuks die je wil ruilen en probeer het eens!

Het kledingruilevent gaat door op 
Zondag 15 november , van 14 tot 18u in Ateljee – Kringwinkel Gent, Vlaamsekaai 10 in Gent.

Kies zorgvuldig een aantal stuks uit die je graag wil doorgeven! Enkele spelregels samengevat.

 • De deuren openen om 14u. Arriveer ten laatste om 15u om je kledij binnen te brengen.
 • Deze keer brengen jullie max 5 stuks mee om te Swishen. Toegestane items zijn: kleding en accessoires met uitzondering van ondergoed en juwelen. 
 • Belangrijk: breng alleen items mee die goed zijn van kwaliteit. Kleren met vlekken, gescheurde, gepluisde, versleten kledij laat je thuis. Kies zorgvuldig dingen uit die je zelf niet meer draagt maar met trots wenst door te geven.
 • Naast de swishing kleren geven we graag de boodschap door dat kleren voor de Kringwinkel zeker ook welkom zijn, graag zelfs! Ons goede doel voor dit event is de Kringwinkel.
 • Swishing start om 16u . Ondertussen kunnen jullie shoppen in het Ateljee, iets lekkers eten & drinken, de standjes bezoeken en je in de watten laten leggen door onze visagistes, restylers en kapsters.
 • Om 16u krijgen jullie de tijd om rustig rond te kijken en jullie verlanglijstje uit te bouwen. Hoe het swishen zelf verloopt, dat komen jullie de dag zelf te weten. De nieuwe regels moeten vermijden dat jullie van een kale reis thuiskomen of elkaar vertrappelen. Een stukje serener én meer kans op je favoriete stuk!
 •  Kostprijs? 10€. Daar voor krijgen jullie:
  Goodiebag
  – Een unieke swishing outfit
  Welkomstdrankje
  – verwennerij door onze visagistes, restyler en kappers
  – Deelname aan wedstrijd

• Gelieve te bevestigen, want de plaatsen zijn beperkt! Stuur maw snel jouw naam door naar info@swishing.be ter bevestiging.
Meer info op de Facebook-pagina van Swishing.be

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '