https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Van deco en beauty tot food!

Op zoek naar het ultieme kerstcadeau? In deze originele pop-upstores vind je ongetwijfeld je ding

Chloë Foubert

Is jouw zoektocht naar een leuk en origineel kerstcadeau elk jaar weer een helse opgave? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want speciaal voor de feestdagen openen heel wat leuke pop-ups de deuren om zo je cadeautjesstress een tikkeltje te beperken. En laat ons duidelijk zijn: it’s heaven on earth voor alle kerstfanaten!

100% Belgische cadeautjes


Al voor de vierde keer op rij palmt A Better Blend tijdens de gezelligste maand van het jaar een pand in op de eerste verdieping van het Grand Bazar Shopping Center in Antwerpen. Het is de pop-up bij uitstek voor ware bourgondiërs, maar ook voor beauty- en decolovers. Zo ontdek je er een zorgvuldige selectie van 60 Belgische merken waaronder de biologische en botanische huidverzorging van Likami, de award winnende Drunken Horse Gin en de unieke prints van Astrid Nieuwborg. Kortom, Belgisch boven hier!

The place to be: Beddenstraat 2, Antwerpen

Wanneer: maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30, zondag van 12u tot 18u. Open tot en met 31 december

Essentials met een twist


Geef jij je mama, tante of nichtje het liefst tijdloze én duurzame stukken die ze eenvoudig met de rest van hun garderobe kunnen mixen? Dan moet je zeker eens halt houden bij de pop-up van Atelier Bossier in Hasselt. Claudia Stouthuysen, het brein achter het eigenzinnige label, weet ‘not so basic’ basics tot ware eyecatchers te maken. Denk aan een eenvoudig wit T-shirt waarop slogans als ‘Exist loudly’ en ‘Amour tout court’ prijken. Onze favoriet? Het witte hemd waarbij op de ene mouw ‘Oui’ werd geborduurd en op de andere ‘Non’. Kwestie van op maandagmorgen gesprekken als de pest te kunnen mijden… Daarnaast ontdek je in de pop-up ook het Marokkaanse interieur van ChoufMoi en de strakke juweeltjes van Something(s) Inside. Cadeau-ideetjes in overvloed.

The place to be: Aldestraat 34, Hasselt

Wanneer: maandag tot zaterdag van 11u tot 18u, koopzondagen van 13u tot 18u

© Atelier Bossier

#Gransharing: meer dan kerstshoppen


Dat de feestdagen voor iedereen een gezellig samenkomen moet zijn, staat als een paal boven water. Daarom besluit Zalando dit jaar naast hun driedaagse pop-upshop ook een hartverwarmende campagne op poten te zetten. Via het ontmoetingsplatform ‘#Gransharing’ kunnen Belgische jongeren namelijk chatten met Zalando’s Granny Squad: 16 inspirerende senioren die maar wat graag een babbeltje willen slaan met de hippe generatie. Wil je die babbel verder face to face voeren? Dan kan je elkaar vandaag tussen 10u en 12u ontmoeten in Zalando’s pop-up. Daar kan je niet alleen samen inspiratie opdoen voor jullie kerstoutfit, maar jullie aan verschillende gratis activiteiten wagen: van een silent disco met all-time favorites tot creatief bezig zijn met gedroogde bloemen.

The place to be: Dansaertstraat 64, Brussel

Wanneer: vrijdag 13 december van 12u tot 19u,  zaterdag 14 en zondag 15 december tussen 11u en 19 u

Designeritems aan betaalbare prijzen


Anne en Kim van Baroness O. selecteren al voor de derde keer op rij hun favoriete, opkomende designers en labels van het moment voor hun supermarket. Dit jaar strijkt de übercoole pop-up trouwens neer in Firma II, de nieuwste Firma-locatie in het centrum van Brussel. In de rekken spot je zowel kleding, boeken, accessoires, beautyproducten en food. Kortom, unieke items aan betaalbare prijzen. Bonus: aan de kassa wordt al dat moois netjes voor jou ingepakt, dus die stress kan je ook al achter je laten. 😉

The place to be: Firma II, Anspachlaan 65, Brussel

Wanneer:
Open van 10u tot 18u en dat nog tot 22 december

© Roos Vandekerckhove – Fragmenture

Twelve Days Of Christmas


Aftellen naar kerstavond doe je dit jaar ook samen met Hema, want op de Grote Markt in Antwerpen ontdek je vanaf vandaag een grote belevingswinkel. Daar kan je inspiratie opdoen om je kerstlijstje nog verder samen te stellen of je oogverblindende kerstfeest tot in de puntjes voor te bereiden: van inventieve tafeldecoratie tot heerlijke hapjes. En als kers op de taart kan je er ook uit volle borst meezingen met Mariah Carey of Hema’s eigen kerstsingle ingezongen door de populaire Vlaamse boyband BOBBY.

The place to be: Grote Markt, Antwerpen 

Wanneer:
nog tot 25 december

© Hema

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content