Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @jlo

Krijgen we die bronzy J. Lo glow er gratis bij?

Jennifer Lopez lanceert eigen make-upcollectie en die zal super betaalbaar zijn

Ze is voor eeuwig en altijd ‘Jenny from the block’, en toch blijft de zangeres ons verrassen. Ze is immers de volgende celebrity die binnenkort haar eigen make-upcollectie zal lanceren. De capsulecollectie is een samenwerking met het cosmeticamerk Inglot en zal uit maar liefst 70 producten bestaan.


Er zijn een aantal celebs op wiens natuurlijke (of niet zo natuurlijke) glow wij stikjaloers zijn, en J. Lo hoort absoluut in dat rijtje thuis. We waren dan ook héél erg blij met het nieuws dat de zangeres binnenkort haar eigen make-upcollectie lanceert. Het mooiste aan dat alles is dat de producten in die collectie helemaal niet duur zullen zijn. Lopez werkt namelijk samen met het make-upmerk Inglot, waarbij de prijzen gemiddeld tussen de vijf en de twintig euro liggen.

Jennifer Lopez vertelt in het persbericht dat de collectie zal bestaan uit de producten waar zij zelf het vaakst naar grijpt, in haar favoriete kleuren. ‘We hebben alles, van mascara tot lipsticks, valse wimpers, blush, oogschaduw en natuurlijk… bronzers’, vertelt de ster. Om te ontdekken wat ze nog meer in petto heeft moeten we niet lang meer wachten, Jenny kondigde met een Instagrampost aan dat haar collectie al op 26 april verkrijgbaar zal zijn. Net op tijd om die bronzy J. Lo glow na te bootsen tegen de zomer.

 

Neem binnenkort zeker een kijkje op de webshop van Inglot. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '