Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb lang haar, maar toch vind ik het fijn om een haarmousse te gebruiken. Het geeft mijn fijne lokken meteen meer volume.'

Flair Beauty testteam: Volumaniac Mousse van Got2B

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Got2B Volumaniac Mousse: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Voor de Got2B Volumaniac Mousse betaal je net geen 7 euro, wat naar mijn mening niet veel is voor een haarmousse. Zeker omdat het product zijn beloftes meer dan waarmaakt. Mijn haar heeft na gebruik zichtbaar meer volume en het is ook makkelijk in model te brengen.

Geur/textuur

De textuur van het product voelt aan zoals een normale mousse en heeft een lekker geurtje, maar is zeker niet overheersend.

Pluspunten

Het eerste pluspunt is de prijs. Hij geeft meer volume én door het gebruik van de mousse kan je een wasbeurt overslaan, want mijn haar lijkt veel minder vet te worden wanneer ik de mousse gebruik.

Minpunten

Je handen voelen na gebruik wat plakkerig, dus je moet ze na gebruik echt wel wassen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik vind de Got2B Volumaniac Mousse echt een aanrader en ik zou hem zeker opnieuw kopen. Ik ben ondertussen al aan mijn tweede flacon bezig en ik ben helemaal overtuigd.

Ik heb lang haar, maar toch vind ik het fijn om een haarmousse te gebruiken. Het geeft mijn fijne lokken meteen meer volume. Mijn haar ziet er zichtbaar voller uit en het voelt ook iets stugger aan. Voor mij persoonlijk een groot voordeel, want er bestaat ook iets als te zacht haar. Die extra textuur is heel welkom op fijn haar, trust me. Net zoals bij een gewone haarmousse spuit ik wat product op mijn hand – mag redelijk veel zijn – en dit verdeel ik dan over heel mijn haar. Resultaat? Mijn haar ligt stukken beter én ik moet het minder snel weer wassen.

Got2B Volumaniac Mousse – € 6,99 – supermarkt en drogist.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '