Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb de producten getest voor, tijdens en nadat ik op skivakantie ging. Dat leek me de ideale test gezien de barre omstandigheden voor mijn gevoelige huid.'

Flair Beauty testteam: Skin Science Derma Sensitive van Kruidvat

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Skin Science Derma Sensitive van Kruidvat: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Elk product uit de Derma Sensitive-lijn kost € 5,49. Degelijke huidverzorgingsproducten in die prijsklasse kom je zelden tegen, dus ik was heel benieuwd.

Textuur/geur

Ik was meteen aangenaam verrast door de textuur van de nachtcrème; die is romig en voelt zacht aan op de huid. De olie voelt uiteraard vet aan wanneer je ze aanbrengt, maar smeert heel makkelijk uit en absorbeert zeer snel. De geur van de producten is heel neutraal, dus je ruikt ze nauwelijks.

Pluspunten

Ik heb de producten getest voor, tijdens en nadat ik op skivakantie ging. Dat leek me de ideale test gezien de barre omstandigheden voor mijn gevoelige huid. Die test hebben ze prima doorstaan. Mijn huid heeft geen enkele keer tekenen van irritatie of uitdroging vertoond. Ze voelt gezond aan en ziet er ook zo uit. Ik heb het gevoel dat dit betrouwbare producten zijn waarop ik kan terugvallen wanneer mijn huid het even moeilijk heeft. Hoewel de verpakking vrij basic is, ben ik toch écht fan. Ik hou van het simplistische design en vind de tubes met het pompje erg handig en hygiënisch in gebruik. Kortom, ik had absoluut niet het gevoel dat ik ‘goedkope’ producten aan het gebruiken was.

Minpunten

Mijn huid lijkt goed verzorgd, maar ik zie geen spectaculair verschil met hoe ze voordien was. Al moet ik zeggen dat de producten wel lijken te doen wat ze beloven: kalmeren en verzorgen. Ze maken dus geen valse beloftes.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja.

Ik gebruikte de Skin Soothing Oil ’s avonds na het reinigen, met daarbovenop de Night Cream. Mijn gezicht voelde elke ochtend soepel en voldoende gehydrateerd aan. Dit lijkt me de ideale basisverzorging voor wanneer mijn huid even een rustpauze nodig heeft. De producten bieden de verzorging, kalmering en hydratatie die mijn velletje nodig heeft, niet meer en niet minder.

Derma Sensitive Soothing Oil – € 5,49 – Skin Science bij Kruidvat.

Derma Sensitive Skin Rebalancing Night Cream – € 5,49 – Skin Science bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '