Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Dit poeder heeft me verrast. Mijn haar en hoofdhuid voelen schoon, hij schuimt heerlijk én is heel eco-friendly.’

Flair Beauty Testteam: 2-in-1 Mask Shampoo in poedervorm van Klorane

Charlotte (29), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

2-In-1 Mask Shampoo Powder van Klorane: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

17 euro voor 8 wasbeurten is niet super goedkoop, maar volgens mij kan je best wel wat zuiniger omspringen met de zakjes.

Verpakking

Het poeder zit in papieren, recycleerbare zakjes. In een doosje zitten 8 zakjes. Een zakje is bedoeld voor één wasbeurt, maar als je kort of halflang haar hebt lijkt een half zakje me ook al voldoende.

Gebruik

Dit Mask Shampoo Powder van Klorane, op basis van absorberende klei, zuivert je hoofdhuid en maakt je haar minder vet. Je giet een volledig zakje in je hand en masseert het in op nat haar. De eerste keer wreef ik het poeder eerst tussen mijn handen om het al wat te doen schuimen, maar toen kreeg ik klonters. Het werkt dus het beste als je het poeder gewoon rechtstreeks op je haar aanbrengt.

Tot mijn verbazing schuimt het product echt héél goed. Je krijgt een heel zacht schuim dat makkelijk te verdelen is over je kruin en ook even makkelijk weer uit te spoelen is. Je laat het product 1 à 2 minuten zitten voor je het uitspoelt, waardoor het tegelijk als een soort masker werkt. Mijn haar voelt na het wassen super luchtig en mijn hoofdhuid voelt schoon.

Pluspunten

  • De shampoo schuimt heerlijk, is makkelijk te verdelen en spoelt heel vlot uit. Meer moet dat niet zijn!
  • Mijn hoofdhuid voelt na het wassen fris en schoon, maar niet droog.
  • De zakjes zijn superhandig om mee te nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg. Ze nemen bijna geen plaats in je toiletzak én bevatten geen vloeistof dus het kan zo in je handbagage.
  • Het is een heel eco-friendly product. De formule is biologisch afbreekbaar en de papieren zakjes zijn 100% recycleerbaar. Bovendien wordt er 80% minder water gebruikt tijdens het productieproces, in vergelijking met andere vloeibare shampoos.


Minpunten

  • Je moet er telkens aan denken om een zakje mee te nemen onder de douche en de zakjes worden heel snel nat. Om te reizen zijn de zakjes handig, maar onder de douche zou een grote (liefst eco-friendly) fles ideaal zijn.


Een blijver?

Zeker en vast. Dit poeder heeft me enorm verrast, ik moet me inhouden om een paar zakjes over te houden tot we weer op vakantie mogen.

Productinfo

2-In-1 Mask Shampoo – € 17 (8 zakjes) – Klorane, in de apotheek.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '