Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn huid ziet er de voorbije maand supergezond uit, mijn huidstructuur lijkt fijner en ik neem elke ochtend weer een gezonde gloed waar.'

Flair Beauty testteam: Secret D’Excellence Serum Concentré van Galénic

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Secret D’Excellence Serum Concentré van Galénic: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Ik moet het meteen vermelden: dit is jammer genoeg een prijzig serum.

Textuur/geur

De textuur is zoals je van een serum verwacht: vrij waterachtig met een witte kleur. Tijdens het aanbrengen ruik je het parfum van het product heel goed, ik vind het heerlijk. Omdat ik het serum ’s avonds smeer, associeer ik de geur automatisch met tot rust komen.

Pluspunten

  • Het werkt echt. Ik beloof hiermee niet dat iedereen die dit serum gebruikt sowieso minder rimpels zal hebben, maar bij mij was het effect duidelijk zichtbaar. Hoewel ik nog lang niet te klagen heb over rimpels, beginnen zich toch al fijne lijntjes te vormen rond mijn ooghoeken. Ik ben dit serum nietsvermoedend beginnen smeren en nu, na zo’n tweetal maanden, viel het me plots op dat er geen lijntjes meer te bespeuren zijn rond mijn ogen. Mijn huid ziet er de voorbije maand supergezond uit, mijn huidstructuur lijkt fijner en ik neem elke ochtend weer een gezonde gloed waar.
  • Een ander groot voordeel is de verpakking met doseerdop. Wanneer je de dop uitdraait springt er bovenaan een knop omhoog, als je daarop drukt komt uit het pipetje exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Wanneer je het flesje weer dichtdraait, vult het pipetje zich vanzelf opnieuw.


Minpunten

De hoge prijs is helaas een minpunt. Het is nu eenmaal een luxeproduct. De dop met doseertechniek zorgt er wel voor dat je er niet te kwistig mee omspringt en ik ondervind dat één keer per dag smeren volstaat om resultaat te zien.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik zou écht wel willen, maar voorlopig houdt de prijs me tegen.

Ik heb dit serum toegevoegd aan mijn avondroutine zonder verder iets aan die routine te veranderen. De veranderingen die ik de voorbije maand waarneem op mijn huid zijn dus volledig te danken aan het serum, dat kan ik met zekerheid stellen. Het feit dat de buitentemperatuur met zo’n 15 graden gestegen is en dat de lucht veel minder droog is, helpt natuurlijk ook.

Secret D’Excellence Le Sérum Concentré – € 87,12 – Galénic, via newpharma.be.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '