Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik hou van dit soort tanning drops. Je vermengt ze met je vertrouwde dag- of nachtcrème en ze geven een erg natuurlijk resultaat, omdat je perfect kan doseren naargelang je huidtint.'

Flair Beauty testteam: Perle de Soleil drops van Marc Inbane

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Perle de Soleil drops van Marc Inbane: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

Ik had verwacht dat dit product duurder zou zijn, want de flacon lijkt best groot en je gebruikt telkens maar een paar druppeltjes. Je komt er dus héél lang mee toe.

Textuur/geur

Een opvallende geur hebben de druppels niet, de textuur is bruin – of course – en redelijk lopend. Let dus goed op dat je de druppels in je handpalm vermengt met je crème, anders lopen de druppels van je vingertoppen af.

Pluspunten

  • Ik hou van dit soort tanning drops. Je vermengt ze met je vertrouwde dag- of nachtcrème en ze geven een erg natuurlijk resultaat, omdat je perfect kan doseren naargelang je huidtint. Ik gebruik twee druppeltjes en krijg het perfecte resultaat, een paar tintjes donkerder. Op mijn lichaam gebruik ik mijn vertrouwde zelfbruiner en alles matcht mooi met elkaar.
  • Ik heb het gevoel dat de drops ook een positief effect hebben op mijn huidstructuur, de dag na het aanbrengen heeft mijn gelaat een mooie glow.
  • Het pompsysteem is handig en hygiënisch. Je hoeft geen dopje open te draaien en kan dus in je andere hand gewoon je crème klaar houden om te vermengen.


Minpunten

Geen, eigenlijk.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja.

Als je de druppels voor het aanbrengen goed vermengt met je crème, breng je het product normaal gezien vanzelf egaal aan. Ik let er toch extra goed op dat ik mijn volledige gelaat goed en gelijkmatig insmeer, om te voorkomen dat ik donkerdere plekken krijg. Als je een bleke huid hebt, raad ik aan om eerst even te proberen met één of twee druppeltjes en zo verder op te bouwen.

Perle de Soleil Tanning Drops – € 34,95 – Marc Inbane, marcinbane.com.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '