Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zoals Origins het belooft op de verpakking is dit een redder in nood wanneer je huid het even moeilijk heeft (lees: die tijd van de maand).'

Flair Beauty testteam: Out of Trouble-masker van Origins

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Out of Trouble-masker van Origins: 9/10


Prijs/kwaliteit

Dit masker is niet goedkoop, maar wel absoluut zijn geld waard. Ik doe al maanden met één tube en hij is nog altijd niet op.

Textuur/geur

Het masker is wit en heeft een kleiachtige textuur die niet hard en trekkerig wordt, in tegenstelling tot vele andere maskers. De geur is erg aanwezig, maar wel aangenaam fris en muntachtig.

Pluspunten

Zoals Origins het belooft op de verpakking is dit een redder in nood wanneer je huid het even moeilijk heeft (lees: die tijd van de maand). Zodra ik een paar hardnekkige onzuiverheden heb, laat ik het even inwerken en de volgende dag ziet mijn huid er al heel wat gezonder uit.

Minpunten 

Zoals veel gezichtsmaskers vraagt het wel wat moeite om het masker af te wassen. Volg zeker de raad op die gegeven wordt op de verpakking en gebruik een lauwwarm vochtig doekje om het product weg te nemen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut. Af en toe heeft mijn huid het wat moeilijk en dan wil ik een reddingsmiddel als dit altijd in huis hebben.

Dit product zit vol ingrediënten waar mijn huid dol op is wanneer ze het even moeilijk heeft. Zincoxide, zwavel en salicylzuur helpen puistjes sneller te genezen en voorkomen bovendien ook dat er zich nieuwe vormen. Nadat ik dit masker tien minuutjes heb laten inwerken, voelt mijn huid superfris en egaal aan. Als je maar één bepaalde probleemzone hebt, kan je het ook perfect plaatselijk gebruiken.

Out of Trouble 10 Minute Mask – € 25 – Origins, bij Ici Paris XL.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '