Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De ‘glow’ die op de verpakking wordt beloofd wordt waargemaakt: doordat mijn huid gladder is, straalt ze ook meer.'

Flair Beauty testteam: Glow Scrub van L’Oréal

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Glow Scrub van L’Oréal Paris: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Een goede scrub voor een goede prijs. Doordat het in een pot zit, heb je wel de neiging er wat te veel uit te scheppen, zodat je meer gebruikt dan eigenlijk nodig is en de pot niet zo heel lang meegaat.

Geur/textuur

De gel heeft een eigenaardige kleur: iets wat het midden houdt tussen oranje, geel en beige. Hij bevat scrubdeeltjes, afkomstig van suiker, en ruikt fris. 

Pluspunten

Al na één keer gebruiken zie je resultaat. Hij is ook ideaal voor drogere huidjes, want hij voelt voedend aan.

Je mag hem 3 keer per week gebruiken.

De scrubdeeltjes zijn 100% natuurlijke exfoliërende suikers (witte, blonde én bruine suiker), dus géén vervuilende plastic microkorrels. Ze scrubben stevig maar toch zacht.

Minpunten

Persoonlijk vind ik de kleur niet echt ‘smakelijk’. Maar dat mag je niet tegenhouden om hem te gebruiken, je wast het daarna gewoon weg, dus het is geen struikelpunt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zonder twijfel.

Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone scrub met geltextuur, maar hij blijkt meer olieachtig van textuur als je hem uit de pot neemt. Wanneer je hem afspoelt, laat hij een verzorgend laagje achter op je huid. De meeste scrubs hebben de neiging na het afspoelen en afdrogen een uitdrogend effect te hebben op je huid, deze heeft dat absoluut niet. Ik gebruik na het afspoelen toch nog micellair water op een wattenschijfje, omdat ik bang ben dat het laagje te rijk gaat zijn voor mijn huid. Na één keer gebruiken zie ik dat mijn huid veel gladder is, na enkele keren is mijn huidtextuur fijner en gladder. De ‘glow’ die op de verpakking wordt beloofd wordt waargemaakt: doordat mijn huid gladder is, straalt ze ook meer.

Scrub ‘glow’ – € 10,99 – L’Oréal Paris, bij Di. Bestaat ook in Clearing- (met kiwi) en Nourish-variant (met cacaoboter).

 

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '