Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zo’n goede eyeliner voor zo weinig geld? Straf!'

Flair Beauty testteam: Curvitude Eyeliner van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Curvitude Eyeliner van Maybelline: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Zo’n goede eyeliner voor zo weinig geld? Straf!

Textuur

De textuur van deze eyeliner heeft me echt verrast. Hij is niet te lopend en droogt snel op, maar ook niet te snel. Ik heb voldoende tijd om rustig hier en daar nog bij te werken of een extra laagje toe te voegen zonder dat de eerste laag mee afbrokkelt, heel belangrijk.

Pluspunten

De punt van de eyeliner is ongelofelijk fijn en buigt niet te veel mee, waardoor je bijzonder nauwkeurig kan werken. Ik kan zonder moeite tot net tegen mijn wimpers tekenen en tover in een wip de perfecte wing, op beide oogleden! Meestal verloopt één van de twee wat moeizamer, maar deze keer niet. De gebogen vorm van het product is zoiets waarvan ik niet meteen kan zeggen wat het precies doet, maar het helpt me zonder twijfel bij het tekenen van de perfecte wing.

Minpunten

Eyelinerstiften drogen gewoonlijk heel snel uit, langer dan een maand kan je ze meestal niet gebruiken en dat is bij dit exemplaar niet anders. Ik heb hem bewust pas voor de eerste keer geopend op een moment waarop ik wist dat ik hem daarna vaak zou gebruiken, anders vind ik het zonde om hem na enkele weken al te moeten weggooien omdat hij te droog is geworden.

Zou ik het opnieuw kopen?

Jep, dit is mijn nieuwe favoriete eyeliner in stiftvorm.

Naast het feit dat de liner erg goed in de hand ligt en nauwkeurig tekent, is het product dat erin zit ook van erg goede kwaliteit. De kleur is pikzwart en hij blijft de hele avond perfect op z’n plaats zitten. Het effect is te vergelijken met dat van een gel eyeliner in een potje, die geeft vaak een mooier resultaat maar een stift is veel makkelijker om mee te werken. Dit product is het beste van twee werelden, dus.

Curvitude Eyeliner – €9,99 – Maybelline, verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '