Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Benefit Fool Proof Brow Powder

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Benefit Fool Proof Brow Powder: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Het merk is aan de duurdere kant, maar in ruil krijg je wel altijd een kwalitatief product. In dit geval twee tinten wenkbrauwpoeder en een applicator. Het product is langhoudend en omdat het een poeder is, heb je er erg lang plezier van.

Geur/textuur

De textuur van het product is erg aangenaam. Het is geen klassiek wenkbrauwpoeder, maar iets vaster, waardoor het een goede dekking geeft en je er maar weinig van nodig hebt.

Pluspunten

De kleuren zien er natuurlijk uit en de dekking is fantastisch. Ideaal om je wenkbrauwen hier en daar mee op te vullen en om ze er voller te laten uitzien. Niet van cruciaal belang, maar een leuke plus: de verpakking ziet er superleuk uit in de vorm van een wenkbrauw.

Minpunten

Je krijgt er een applicator bij, maar zelf werk ik liever met een schuin afgesneden kwastje om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Dit geeft net een iets preciezer resultaat, al zorgt het bijgeleverde sponsje er wel voor dat de kleur redelijk dekkend is.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, vooral omwille van zijn langhoudend karakter en naturelle finish.

Het Benefit Fool Proof Brow Powder is het nieuwste wenkbrauwproduct van Benefit. Dit merk staat vooral bekend om zijn wenkbrauwproducten. Bij Galeria Inno kan je bijvoorbeeld ook terecht voor een brow styling aan de brow bar.

Het poeder bevat veel pigment en dit merk je meteen als je met je kwast in het product dipt. De lichte kleur breng je in het begin van je wenkbrauwen aan en de donkerdere kleur kan je gebruiken om het uiteinde van je brows meer definitie te geven. Zo krijg je een effect dat er erg natuurlijk uitziet en kan je spelen met de ombrétrend.

Benefit Fool Proof Brow Powder – € 26,77 – bij Galeria Inno.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '