Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een handtas van Chanel aan - 80 %? Say no more!

TIP: op de Super Sale van Labellov scoor je een designerhandtas met serieuze korting

Droom jij al jaren van een designerhandtas, maar krijg je het maar niet over je hart om er zo’n grote som voor te betalen? Schrijf vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober dan al maar in je agenda, want dan organiseert Labellov zijn Super Sale in Antwerpen.


Verlang jij al jaren naar een designerhandtas net zoals die van Carrie in ‘Sex and the City’, maar liet je hart (lees: je bankrekening) het je niet toe? Dan hebben wij misschien wel goed nieuws voor jou, want midden oktober kan je een handtas van je favoriete designer aan een aangepaste prijs kopen.

Super Sale


De webshop Labellov organiseert namelijk op 12 en 13 oktober een Super Sale in zijn showroom op het Antwerpse Zuid. Je kan er een grote collectie aan handtassen vinden, zoals bijvoorbeeld een Belgisch design van Delvaux of een vintage reiskoffer van Louis Vuitton. Daarnaast kan je er ook schoenen en kledij van verschillende ontwerpers terugvinden. Wat dacht je van een paar pumps van Gucci om je outfit helemaal af te maken of een iconisch stuk van Balenciaga?

Normaal gezien zijn zo’n items onbetaalbaar, maar met kortingen tot – 80 % kan jouw droom misschien wel werkelijkheid worden. Je kan namelijk een stuk scoren aan een fractie van de originele prijs. Bovendien zullen er ook stockitems verkocht worden die niet online staan. Het is dus zeker de moeite waard om volgende maand een bezoekje te brengen aan Antwerpen!

Praktisch:

De Super Sale gaat door op vrijdag 12 oktober van 9u30 tot 16u en op zaterdag 13 oktober van 11u tot 16u. Place to be is Verlatstraat 15 in Antwerpen. Wie niet tot het Antwerpse Zuid geraakt, kan ook altijd eens een kijkje nemen op de site. Ook daar zijn alle kortingen van toepassing.

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '