Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hotspot: Hard Bitten and The Others Shop

Onlangs ben ik samen met Jessy naar Almere geweest. Tijdens ons bezoek aan het centrum ben ik een hele gave winkel tegen gekomen: Hard Bitten and The Others. Zelf had ik er nooit eerder van gehoord, maar ik was zeer onder de indruk en wilde meer over deze gave shop met jullie delen.

Hard Bitten and The Others is een skateshop gevestigd in  een van de grootste kelders in stadshart Almere. Wat mij het eerste opviel was de naam van de shop, erg origineel en pakkend. Bij binnenkomst betreed je de winkel via een grote roltrap die je naar beneden brengt. Je komt aan in een grote open ruimte.De enorme kelder is erg leuk ingedeeld en ingericht. Zo bestaat de shop uit meerdere gedeeltes in dezelfde ruimte. Er is veel te vinden en de shop staat volledig in het teken van skate, lifestyle, vintage en fashion. Hard Bitten heeft een gezellige, originele en vooral laid-back vibe.De decoratie is ook super leuk gedaan, in elk hoekje van de winkel word je wel verrast met de leukste vintage items en gedecoreerde tafels. Zo hangen ook alle kledingrekken met touwen aan het hoge plafond.De winkel is eigenlijk  vrij jong en bestaat nog maar een paar jaar. Het is opgericht door een aantal jonge en creatieve mensen. Het concept van de winkel bestaat uit de skateshop genaamd ‘Hard Bitten’ met een indoor miniramp, waar skaters en bezoekers gewoon vrij gebruik van mogen maken (hoe cool is dat?). Verder heb je nog in het midden het grote retail gedeelte genaamd ‘And the Others’ en ze hebben zelfs een gezellige lifestyle bar genaamd ‘Another Bar’.

HARD BITTENIn het skate gedeelte vind je merken als Palace, Stussy, Polar Skate Co, Carhartt, Rockwell, Etnies, Poler, Emerica, Vans, Huf, Adidas en Nike. Hard Bitten biedt een assortiment met kleding, schoenen, boards en onderdelen en organiseert met hun eigen indoor miniramp demo’s en wedstrijden.

THE OTHERSBij het shop gedeelte in het midden van de kelder vind je de meest toffe merken die je nog niet eerder in Almere zag. Brixton, Altamont, Komono, SOYL, Stance The Cuckoos Nest, Bread & Boxers, The Darling, Jutka & Riska en Afends en nog veel meer. Maar ook vintage is er in overvloed met namen als Marbles Vintage, Lady Lucy en Topshit.

Ben je niet opzoek naar mode? Ook dan kan je bij The Others terecht. Letterlijk alles dat je ziet is namelijk te koop, ook de meubels. Verder hebben ze ook veel lifestyle producten zoals boeken.Je kunt je ogen uitkijken er is zo veel keus! Zo ben je bent nog wel even een paar uurtjes zoet.

ANOTHER BARDit is een culturele lifestylebar. Hier kun je terecht voor een klein hapje en een drankje binnen een heerlijk chille setting. Wederom is deze hoek van de enorme kleder super leuk en huiselijk ingericht. En dat is nog niet alles: Another Bar organiseert ook  evenementen en feesten. – Een echte aanrader dus!


De kassa die helemaal achterin is te vinden is ook super gaaf opgezet. Zo bestaat het gehele kassa blok uit grote metalen tonnen die zwart zijn geverfd die opgestapeld en tegen elkaar aan zijn gezet. Verder is de gehele achterwand bedenk met plaatjes, decoratie en foto’s in collage vorm en hangen er allemaal mooie kettingen aan het kassablok.De accessoires zijn ook super mooi, er is voor iedereen wel wat te vinden van de stoere skaters tot de bohemien hippies en vintage lovers!

Ik ben heel enthousiast over deze originele winkel. Hard Bitten and the Others is te vinden in de Schutterstraat 46. Het is een bezoekje waard!

Was jij al bekend met Hard Bitten and the Others?

Ben je benieuwd naar de rest van ons bezoekje aan Almere centrum? Check het report hier.

Partner Content

' ' ' '