Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De dierenprint is overal!

Dierenprintjes zullen nooit helemaal verdwijnen, maar dit seizoen kan je er echt niet om heen. Het is een echte musthave. Van tijger, zebra tot snake print het kan allemaal! Pamela vertelt jou hoe je ze het best kunt dragen.

Het is helaas zo dat je snel ordinair lijkt in dierenprintjes. Na deze tips loop jij er zeker niet zo bij. Door de geweldige printjes op deze manier te dragen creëer jij een chique outfit!

Waar moet je op letten?

Het belangrijkste is dat een shirt of broek met een dierenprint niet te strak zit. Het is ook belangrijk om je outfit simpel te houden. Niet te veel items met dierenprint bij elkaar combineren anders lopen we er straks allemaal bij als Snooki. En dat doen wij jou natuurlijk niet aan ;)!

De ultieme dierenprintoutfits

De linker outfit is heerlijk voor de zomerse dagen en zo staat tijgerprint super chique. De outfit wordt perfect afgemaakt met een hoedje. Wat je overigens ook niet kunt missen in jouw garderobe deze zomer. Get this tiger! 

De rechter outfit is perfect voor de wat mindere dagen in Nederland. De outfit wordt gecombineerd met een paar geweldige snake schoenen! Niet alleen de print maakt het een echte musthave. Slip ons zijn helemaal hot.

Meer fashion items zien? Laat je inspireren en bekijk er nog veel meer! 

Partner Content

' ' ' '