Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De scrub belooft om cellulite, striemen, acne en vlekken op de huid te verminderen.'

Flair Beauty testteam: Exotic Coconut Koffiescrub van Bean Balance

Eva (25) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Exotic Coconut Koffiescrub van Bean Balance: 9/10


Prijs/kwaliteit

€ 19,95 voor een grote pot van 215 gram vind ik helemaal niet veel. Bovendien is Bean Balance Koffiescrub een eersteklas bodyscrub op basis van de Kona-koffieboon uit Hawaï.

Geur/textuur

Dit is de eerste keer dat ik een echte koffiescrub test. Tot nu toe gebruikte ik enkel lichaamsscrubs die verwerkt zitten in een gel of crème. Ik was dan ook een beetje verrast door de losse textuur van de redelijk grove bruine korrels. Omdat ik een grote fan ben van kokosnootgeur, heb ik de Exotic Coconut getest. Er bestaan ook nog andere versies, namelijk Fruity Mandarin, Fresh Peppermint en Intense Vanilla.

Pluspunten

  • Bean Balance is een Belgisch merk dat vegan, eco en dierproefvrije koffiescrubs maakt.
  • De scrub belooft om cellulite, striemen, acne en vlekken op de huid te verminderen.
  • De grote verpakking gaat lang mee, want je hebt per scrubsessie maar een handvol product nodig.


Minpunten

Na al dat scrubben leek het alsof er net een modderwedstrijd had plaatsgevonden in mijn witte badkuip. Door de losse textuur moet je ook opletten dat je de pot op een slimme plaats in de badkamer zet, en niet ergens waar hij omgestoten kan worden. Maar verder kan ik geen minpunt bedenken over het product zelf.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut, maar aangezien de pot zo groot is, zal dat niet snel nodig zijn.

Nu het zomer is, zijn mijn melkfleswitte benen toe aan een beetje meer aandacht, maar voor ik mij aan zelfbruiners waag, had ik eerst een goede scrubbeurt nodig. Voor de verandering besloot ik een koffiescrub aan te schaffen en zo kwam ik bij het nieuwe Belgische merk Bean Balance terecht.

Cafeïne bevordert de bloedsomloop en vetafbraak in je lichaam én heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Ideaal dus tegen huidkwalen zoals eczeem, acne, striemen en cellulite. Ik heb niet als bij toverslag opeens een andere huid gekregen na het gebruiken van deze scrub, maar mijn huid voelt wel elke keer gevoed en gladder aan.

Exotic Coconut Koffiescrub – € 19,95 – Bean Balance.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '