Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© M.A.C Cosmetics

En die ziet er bijzonder goed uit

EXCLUSIEF: M.A.C Cosmetics brengt ‘Future Forward’-collectie uit in samenwerking met Dua Lipa

'Who run the world? Girls!' moet niet alleen Queen B gedacht hebben, want ook bij M.A.C zetten ze na Internationale Vrouwendag enkele powervrouwen in de spotlight. Het cosmeticamerk brengt binnenkort een exclusieve samenwerking uit met onder andere Dua Lipa.

De Britse zangeres brengt in samenwerking met M.A.C Cosmetics de 'Future Forward'-collectie uit, een collab-programma dat M.A.C ziet als een manier om de volgende generatie van straffe vrouwelijke persoonlijkheden voor te stellen. Die visionairen krijgen telkens de kans om een limited edition-collectie uit te brengen waarin ze hun eigen signature kwijt kunnen. 

 

verpakking

 

Met Dua Lipa lijft M.A.C een van de krachtigste stemmen van de muziekwereld in. De 'Be The One'-zangeres brengt in juni een exclusieve cremesheen glass uit, bomvol glitters. Zowel het product als de verpakking is net zo excentriek als Dua Lipa zelf. Vanaf 29 juni online verkrijgbaar!

 

gloss

 

'M.A.C Cosmetics zet dé make-uptrends, dus ik wist dat we samen een instant hit konden creëren. We geloven samen in empowerment en de manier waarop kunst mensen een stuk krachtiger kan maken. Samen wilden we een product ontwerpen dat de natuurlijke schoonheid van vrouwen extra naar voren brengt. De doorzichtige gloss met een multi-pearl effect bevat een sterke creamy glans, die voor mij de perfecte combinatie van zelfvertrouwen, rebellie en sexy coolness uitstraalt.' – Dua Lipa

 

Na Dua Lipa volgen nog 'Future Forward'-collecties in samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Justine Skye en de Zuid-Koreaanse zangeres Lee Hi. Wanneer hun producten bij ons te koop zullen zijn, is nog niet bekend – maar we kijken er alvast naar uit.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '