https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Een app die je zegt wat je kan dragen… Het bestaat!

Een app die je calorieën telt of waar je je gsm-verbruik kan checken: we hebben ze allemaal. Maar nu bestaat ClosetSpace, een applicatie die je vertelt wat je moet aantrekken. Gebaseerd op je kleerkast én op het weer. Handig, toch?!

ClosetSpace is een app die je suggesties geeft over wat je op een bepaalde dag kan dragen. Als je de app opent, krijg je de keuze om items aan je profiel toe te voegen. Alles wat je toevoegt, van accessoires tot schoenen, kan je voorzien van een label. Zo weet je perfect van welk merk het is, welke kleur en hoeveel je ervoor betaald hebt.

 

Mis je nog een aantal items in je garderobe? Deze app voorziet ook een aantal looks waar je inspiratie uit kan halen. Bovendien selecteert hij outfits die passen bij het weer van die dag in jouw woonplaats.

 

Ook handig met ClosetSpace is dat je bepaalde items kan taggen voor een bepaalde gelegenheid. Je kan dus bijvoorbeeld een onderscheid maken tussen kleren voor je werk en kleren voor een speciale gelegenheid. En die kan je zelfs synchroniseren met je Google kalender! Je kan met andere woorden je outfits digitaal klaarleggen voor de volgende dag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content