Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

Don't try at home?

Dit zijn de vreemdste hulpmiddelen om mee te contouren

Oké, we zijn allemaal lichtelijk jaloers op de countourskills van (de make-up artist van) Kim K, maar sommige mensen nemen de hele techniek nog nét een stapje verder. Zo wordt er op Instagram tegenwoordig gecontourd met random kantoor- en keukenitems, quoi?


 

1. Plakband


Toegegeven, deze is zo dom nog niet. Wij zijn namellijk ook al fan van een kleefbriefje of een stukje plakband om onze eyeliner helemaal on fleek te krijgen. Maar om je hele gezicht vol te tapen – en zo het risico te lopen je foundation er af te trekken? Liever niet!

 


A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on


 

 

2. Schaar


Door de binnenkant van een schaar te gebruiken, krijg je een scherpe contour die perfect in de ruimte onder je jukbeenderen past. Je loopt enkel een klein risico dat je een van je ogen uitsteekt – en die zijn ons toch best wel dierbaar.

 


 

 

3. Keukenmes


 

Over een vlijmscherpe contour gesproken: een keukenmes zou erg handig zijn om je jukbeenderen, je neus én je wenkbrauwen in vorm te krijgen. Toch zien wij dit – met de nodige portie onhandigheid – never nooit niet goedkomen.

 

 


4. Tandenborstel


 

Gebruik een tandenborstel met zachte haartjes om make-up in rechte lijnen op je gezicht aan te brengen. Die kan je vervolgens, met dezelfde tandenborstel, lichtjes uitblenden. Meteen lekker budgetproof: geen dure poederkwast meer nodig! (Wel een propere gebruiken, he.)

 

 


5. Lepel


 

Een klein koffielepeltje is de ideale tool om je gezicht wat meer vorm te geven, zonder dat je bang moet zijn om in je gezicht te snijden. Dankzij het kleine handvat kan je goed de lijnen in je gezicht accentueren is het een perfect hulpmiddeltje voor mensen met een klein gezicht. Wij gebruiken hem vooral graag tegen ochtendwalletjes.

 


A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on


 

 

Lees meer:


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '