Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Imaxtree

De coolste kapsels van 2016 in preview

Deze 7 kapsels worden waarschijnlijk superpopulair in 2016

Een nieuw jaar werkt louterend: je wil komaf maken met je bad habits, een fitnessabonnement nemen,… En eindelijk een nieuw kapsel proberen. Volgens stylisten worden deze 7 kapsels de van het in 2016.

1. De jaren '20 bob

Kort is het nieuwe zwart in 2016. Een snit tot aan de jukbeenderen wordt wellicht het nieuwe kapsels van it girls aller landen. Het lijkt op een knipoog naar de roaring twenties. Een coupe die een vrouw als Coco Chanel niet zou misstaan.

 

trendkapsels 2016

trendkapsels 2016

 

 

2. Geometrische vormen

Op deze foto zien we actrice Lupita Nyong'o op de cover van het magazine Rhapsody. Kapsels met opvallende vormen of een excentrieke snit worden big in het nieuwe jaar.

 

 

A photo posted by Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) on

 

3. Statement frou

De frou is terug, en hoe? Gewaagd, opvallend en messy. Wil je jezelf snel een andere look aanmeten, kies dan voor een frou. Da's de snelste manier om jezelf te transformeren. In 2016 is de frou robuuster en reikt hij tot aan je wenkbrauwen.

 

Trendkapsels 2016

Trendkapsels 2016

 

4. Grace Jones

In 2016 worden we opnieuw verliefd op het iconische kapsel van zangeres Grace Jones. Vrouwen worden meer fashion-forward en trekken hun stoutste schoenen aan in het nieuwe jaar. De hoogte van je kapsel wordt een statement

 

trendkapsels 2016

 

Is de snit van Miss Jones voor jou een brug te ver? Met deze kapsels kan je ook hoogte creëren.

 

trendkapsels 2016

trendkapsels 2016

 

 

5. Een glanzende, goedverzorgde lob

De lob (long bob) is al een tijdje de van het. Maar deze lob is meer gepolijst, shiny en vooral heel erg sexy. in 2015 was de messy variant à la Alexa Chung erg in trek. In 2016 kruipt er iets meer time and effort in dit kapsel.
 

trendkapsels 2016

 

 

6. Lange laagjes

Een makkelijke manier om je lange lokken een boost te geven: laagjes toevoegen. Als je koste wat kost je lang haar wil behouden, kan je in 2016 laagjes aan de voorkant van je kapsel toevoegen. Daardoor krijgt je kapsel meer schwung. Vrouwen als Kate Moss, Cara Delevingne en Brigitte Bardot zijn de perfecte inspiratiebronnen.

 

trendkapsels 2016

trendkapsels 2016

 

 

7. Bold & beautiful

In 2016 durven vrouwen ein-de-lijk dat gewaagde kapsel kiezen waar ze altijd al van droomden. Enkele gewaagde voorbeelden:

 

trendkapsels 2016

trendkapsels 2016

trendkapsels 2016

 

Lees ook:

INSPIRATIE: 32 x feestkapsels

15 voorbeelden van ingevlochten haar

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '