Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Zara en @katherine_ormerod

Je shopt deze budgetproof slippers dit seizoen zelfs in nieuwe kleurtjes!

YES: de Zara-sandaal die vorig jaar onze Instagram feed domineerde, is helemaal terug

Chloë Foubert

Toegegeven, de lente staat nog lang niet voor de deur, maar wie graag trendstukken in huis haalt, is er maar beter als de kippen bij. Naar het perfecte paar sandalen hoef je bijvoorbeeld nu al niet langer te zoeken. Zara verkoopt namelijk opnieuw de budgetproof slippers die vorig jaar onze Instagram feed compleet domineerde.


Instagram is zonder twijfel ons favoriete platform om outfitinspiratie op te doen. Zo waren we afgelopen zomer volledig weg van een paar gevlochten leren sandalen van Zara waarmee modeblogsters non-stop poseerden. Wij legden dan ook prompt onze activiteiten stil om de website van de Spaanse modeketen af te schuimen op zoek naar die fabuleuze slippers. Het resultaat was echter teleurstellend: letterlijk àlle maten waren uitverkocht. Logisch, aangezien de pareltjes over de toonbank gingen voor € 29,99 terwijl je voor een gelijkaardige slipper van Hermès al snel € 710 neertelde.

Herkansing


Gelukkig is de Spaanse keten zo slim om de slippers dit jaar opnieuw op de markt te brengen. En dat doen ze trouwens met nieuwe kleurtjes én materialen. Jawel, je kan de platte sandaaltjes naast het klassieke bruin, rood en blauw nu ook in okergeel scoren. Voor de échte fashionista’s is er ook een zwarte slipper in croco en eentje in slangenprint. Je kan de sandaaltjes nu voor zo’n € 30 shoppen via de Zara-website. Snel zijn is de boodschap, want wij vermoeden dat de verkoop wel eens (opnieuw) heel hard kan gaan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '