https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Schone oogjes verzekerd!

De favoriete oogmake-upremovers van Kim Kardashian

Zelfs Kim K moet 's avonds haar make-up verwijderen – en dat is een hoop. Op haar website deelde ze haar drie favoriete oogmake-upremovers. Die willen wij nu ook proberen! Want als het goed genoeg is voor Kim Kardashian, dan ook voor ons.

Remover KK

 

1. The Eye Make-up Remover – Grown Alchemist – € 25,08

 

Deze oogmake-upremover van het Australische merk Grown Alchemist is perfect voor gevoelige ogen dankzij de kamille die erin verwerkt zit. Ook werkt hij door de formule met Vitamine E erg voedend en verzorgend. En hij is volledig organisch!

 

Remover KK

 

2. Gentle Oil-Free Eye Make-up Remover – Nars – € 26,06

 

De tweede favoriet van Kim – Kamille – K is deze olievrije remover van Nars. Hij is verrijkt met – opnieuw – kamille en bevat daarnaast ook komkommerextract. Hij zou extra fijn zijn voor geïrriteerde ogen.

 

Remover KK

 

3. 2 Clean To Be True – Givenchy – € 27,20

 

Deze van Givenchy is een dual-phase remover, wat betekent dat je hem moet schudden voor gebruik. Hij zou erg grondig te werk gaan en bovendien de huid rond de ogen optimaal hydrateren. Win-win!

 

Heel goedkoop zijn ze niet, maar met oogmake-upremover doe je wel een tijdje. En één ding is zeker: als ze de heftige make-up van Kim Kardashian wegkrijgen, dan die van jou ook.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content