Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Italiaanse modeblogster bevestigde het nieuws zonet zelf via haar Instagram Story.

Chiara Ferragni lanceert dit jaar nog een documentaire over haar jaloersmakende leventje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Chiara Ferragni lijkt alles te hebben waar je maar van kan dromen: van de meest exclusieve samenwerkingen in het modelandje tot een prachtig en gelukkig gezinnetje. Het enige dat misschien nog aan dat lijstje ontbrak? Een eigen documentaire. Jawel, net zoals de meest toonaangevende mensen op deze planeet zal ook de Italiaanse modeblogster haar jaloersmakende leventje in beeld brengen. Zet die popcorn maar alvast klaar!


Dat 2018 een spetterend jaar voor Chiara Ferragni was, valt niet te betwisten. De Italiaanse schone wist niet alleen op zakelijk vlak het ene succes na het andere te boeken, ook haar privéleven schreeuwt gewoon de hashtag #lifegoals. Zo zette ze in maart nog haar schattige zoontje Leoncino (Leo voor de fans) op de wereld en stapte ze in september in het huwelijksbootje met de Italiaanse rapper Fedez. Je weet wel: de bruiloft van de eeuw die zelfs populairder was dan die van Meghan en Harry op sociale media. Gelukkig werden die mijlpalen uitvoerig op beeld vastgelegd en kunnen wij in de herfst vanop de eerste rij die momenten herbeleven. Lucky us!

Van een blogpost tot een miljoenenbedrijf


Hoewel de documentaire zich voornamelijk focust op het privéleven van de knappe blondine zullen we ook een blik achter de schermen krijgen van haar imperium. Geen toeval, aangezien haar blog ‘The Blond Salad’ binnenkort tien kaarsjes mag uitblazen. De opnames startten toen Chiara het vliegtuig opstapte naar Sicilië om er haar jawoord te geven en ze volgden haar nadien ook naar de modeweken in New York, Parijs, Milaan en Londen waar ze steevast op de eerste rij zat. Ook enkele andere beroemde genieën zullen de revue passeren in haar documentaire. Denk maar aan de flamboyante Donatella Versace, Jeremy Scott (Moschino) en Maria Grazia Chiuri (Dior). Verwacht je dus aan een flinke dosis fashion en ‘oh’-momentjes!

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '