https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eenmaal je het ziet, kun je er niet meer naast kijken!

Beautytip: met deze geniale hack kiest Lucy Hale altijd de perfecte lippenstiftkleur

Zelfs de eenvoudigste look kan met dat kleine extraatje omgetoverd worden tot een perfect afgewerkt geheel. Dé tip waarop we zaten te wachten komt van ‘Pretty Little Liars‘-ster Lucy Hale. Ze deelt een eenvoudige hack met lippenstift om je look een wauw-effect te geven.


‘Pretty Little Liars’ was misschien spannend, maar de voornaamste reden dat wij jarenlang trouw bleven kijken naar de serie, waren toch de fantastische beautylooks van Hanna, Spencer, Aria, Emily en Alison. Ook in het dagelijkse leven houden de dames er een mooie stijl op na, en door hun jarenlange ervaring in de make-upstoel kennen ze natuurlijk veel beautytips.

Lippen en schoenen


Lucy Hale (aka Aria Montgomery) deelde onlangs in een interview met Refinery29 een beautyhack die simpel en tegelijk geniaal is. Om haar look af te werken, kiest ze elke keer resoluut voor dezelfde truc met lippenstift. De beste manier om een samenhangend geheel te creëren is volgens Lucy door de kleur van je lippenstift te matchen met je schoenen.

Poepsimpel! Nu we haar geheim weten, kunnen we er niet meer naast kijken! Hoe kan het dat we dat al die jaren nooit hebben opgemerkt?

© Pinterest

© Pinterest

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content