Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Review: iWhite Instant Teeth Whitening-kit

Parelwitte tanden, dat willen we allemaal wel. Al helemaal als je dit goedkoop en snel thuis kunt doen! Ik testte de iWhite Teeth Whitening-kit uit. Zijn mijn tanden in vijf dagen tijd ook echt witter geworden?Dit is hoe de doos van de bleek-kit eruit ziet. iWhite belooft:

-Je tanden tot acht nuances witter te maken

-Onmiddellijk resultaat te geven

-Actief vlekken te verwijderen

-Tanden sterker te maken

-Veilig te zijn

Een hele hoop beloftes! Zal iWhite deze ook waar maken? Ik heb geen verstand van tanden en hoe veilig producten zijn, dus hier kan ik niet over oordelen. Wel kan ik aangeven of mijn tanden daadwerkelijk witter of/en gevoeliger zijn geworden.In de doos zitten vijf van deze pakketjes. De bitjes zitten netjes en hygiënisch dicht geseald.En dit is hoe het bitje eruit ziet. Het product is een one-size-fits-all, dus ik hoop dat dit ook echt het geval is! De substantie in het bitje is zo goed als hard en vrijwel geurloos.Even happen en de bitjes zitten erin. Dit gaat een stuk makkelijker dan ik had gedacht! De bitjes blijven netjes op hun plek zitten en de substantie verdeelt zich goed over al je tanden. Ik moet zeggen dat het bleken een prettige ervaring is en ik had geen last van de vloeistof in mijn mond.

Volgens de instructies moet je de iWhite bitjes 20 minuten laten zitten. In deze tijd kun je bijvoorbeeld mooi even je nagels lakken.Excuse my teeth, deze heb ik ook maar gewoon gekregen. Dit zijn mijn tanden na één keer bleken. De foto’s zijn in hetzelfde licht genomen en compleet onbewerkt. Ondanks dat het niet veel is, zie ik wel degelijk verschil. Normaal gesproken heb ik totaal geen last van gevoelige tanden, maar na deze bleekbeurt was mijn mond spoelen met koud water geen pretje… Het is niet zo erg dat het ondraaglijk is, maar ik ben dit niet gewend. Ik ben benieuwd hoe ze er uit zullen zien na vijf dagen bleken!En dit is het eindresultaat na de kuur van vijf dagen. Hmmm... Dit valt me eigenlijk wel tegen. Ik zie bijna geen verschil met de eerste keer bleken. Je kunt dus beter een aantal keer verspreid je tanden bleken met de kit voor een boost. Vijf dagen achter elkaar heeft niet veel nut... Jammer! Ik hoopte op een echte Hollywood smile!

 iWhite is te koop bij de apotheek, drogist en in hun webshop voor € 34,95. Voor een gemiddelde bleeksessie ben je wel iets meer geld kwijt, maar ik zou de kit alleen gebruiken voor een kleine witte boost!

Wil jij de IWhite bleekkit ook uitproberen? Vul dan snel het onderstaande winformulier in! Je kan meedoen tot 23 december. Good luck! (gesloten)

Partner Content

' ' ' '